Follow us

Jessica Alba | Η απίστευτη ομοιότητα με τη 13χρονη "δίδυμη" κόρη της

Η Honor έκλεισε τα 13 και φαίνεται να είναι η κατ' εικονα και καθ' ομοίωση της διάσημης μαμάς της

MissBloom TEAM
Jessica Alba Splash News/Ideal Image

Η Jessica Alba εκτός από ηθοποιός, επιχειρηματίας και ιδρύτρια του brand φυσικών καλλυντικών Honest, YouTuber και τελευταίως δεινή Tik Toker είναι επίσης μαμά 3 παιδιών, με τα οποία προσπαθεί όσο μπορεί να περνάει ποιοτικό χρόνο παρά τις υποχρεώσεις της. Συχνά, μάλιστα, τα βλέπουμε να εμφανίζονται στα στόρι της και αλλά και στα βίντεο της, κάνοντας δημιουργικά πράγματα με τη διάσημη μαμά τους.

The Next Generation | 11 celebrity παιδιά που ακολούθησαν την καριέρα των γονιών τους

Πρόσφατα, η ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία της μεγαλύτερης κόρης της, Honor, η οποία έκλεισε τα 13 της, μπαίνοντας και επίσημα στην εφηβεία. Αυτό όμως που μας έκανε τεράστια εντύπωση ήταν η εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τη μαμά της. Με μία γρήγορη ματιά στη φωτογραφία μπορεί και να ξεγελαστείς. Η μικρή έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη μαμά της, ενώ διατηρεί και το ίδιο χρώμα και χτένισμα με εκείνη. Συνεπώς, δεν ήταν παράλογο αν κι εσύ νόμιζες πως στη φωτογραφία ήταν η ηθοποιός.

Loading...

Η Alba στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την έφηβη "δίδυμή" της, λέγοντας μάλιστα, περιπαικτικά, πως την έχει περάσει στο ύψος, γεγονός που η Honor λατρεύει να υπενθυμίζει στη μητέρα της. "Διαλέγοντάς με για μαμά σου ήταν ένα από τα πιο υπέροχα δώρα στη ζωή μου μωρό μου", είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στο κείμενο που αφιέρωσε στην κόρη της με αφορμή τα γενέθλιά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ