Follow us

Ο Γιώργος Λιανός για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου, ο Ντάφυ απάντησε για τη δωροδοκία σε Κόρομι - Ασημακόπουλο & όλα τα νέα

Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος σε full in love throwback ανάρτηση, στον Ηλία η ατομική ασυλία στο Survivor, η αποκάλυψη on air για Μαριαλένα-Σάκη & η Δόμνα Κουντούρη & η "γείωση" από τον Γιάννη Πάριο.

yupiii

Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος σε full in love throwback ανάρτηση στο instagram

Ο Γιώργος Λιανός για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου, ο Ντάφυ απάντησε για τη δωροδοκία σε Κόρομι - Ασημακόπουλο & όλα τα νέα

Μέσα από μία γλυκιά ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μας ταξιδέψει στην μαγευτική Φλωρεντία, σε μία εποχή που τα ταξίδια ήταν πιο εύκολά.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την αγαπημένη ηθοποιό στους δρόμους της Φλωρεντίας, μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο να αγκαλιάζουν έναν μίμο, ο οποίος κρατά ένα "κεραυνοβόλο" βέλος. Πολλοί έσπευσαν κάτω στα σχόλια να δείξουν την αγάπη τους, μεταξύ αυτών και η Φαίη Σκορδά, η οποία άφησε μία κόκκινη καρδιά στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επικός Γιώργος Λιανός για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου: "Μόνο ο Ανδρέας είχε γυρίσει έτσι"

Γιώργος Λιανός

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor και στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον περίμενε πλήθος κόσμου για να τον αποθεώσει.

Την άφιξη του σχολίασε ο Γιώργος Λιανός μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας ότι του θύμισε εποχές παλιού ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα Παπανδρέου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Τριαντάφυλλος απάντησε για τη δωροδοκία σε Κόρομι - Ασημακόπουλο

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τριαντάφυλλου προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο "Love It”, με τον πρώην παίκτη του Survivor να μιλάει για τις αρνητικές κριτικές, τα σχόλια των συμπαικτών του, αλλά και για τη φημολογούμενη δωροδοκία του στον Γιώργο Κορόμι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Αρχικά είπε: "Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ήταν μια εφήμερη σχέση για το παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσει να πιάνει ψάρια για τα άλλα παιδιά" και συνέχισε: "Τώρα το μαλλί έχει βγει. Πριν να φύγω για το παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες για να φυτρώσουν. Το είχα έννοια. Στο Μαϊάμι ήρθε και με αγκάλιασε ο Κόρο και μου είχε πει πως τα μαλλιά μου άρχισαν να βγαίνουν. Είναι καλό παιδί με καλή ψυχή, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται. Πάει όπου πάνε οι πολλοί. Νομίζω είχε καταλάβει το λάθος του και μου έφερνε φαγητό".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Στον Ηλία η ατομική ασυλία! Θρίλερ με τον προτεινόμενο! Άλλον ψήφισε, άλλος ζητούσε να είναι υποψήφιος

Survivor

Από την στιγμή που ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ατομική ασυλία του Survivor, ήταν αναμενόμενο να υποδείξει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Αυτό που δεν περιμένε κανείς είναι η στάση του Σάκη Κατσούλη. Ο παίκτης, στο άκουσμα της απόφασης του Ηλία, έσπευσε αμέσως να βγει μπροστά, ζητώντας σε πρώτη φάση από την παραγωγή, και εκ των υστέρων από τον Ηλία, να πάρει ο ίδιος τη θέση της Μαριαλένας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αποκάλυψη on air - Η Μαριαλένα έχει ακόμα blockαρισμένο τον Σάκη στο Instagram

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης

Ο Γιώργος Λιανός κατά την διάρκεια του συμβουλίου ανακοίνωσε στους επτά εναπομείναντες Survivors πως το βράδυ της Τετάρτης θα συμμετάσχουν όλοι μαζί σε ένα Instagram live μέσω του λογαριασμού του ίδιου του παρουσιαστή. Με τις ανακοινώσεις αυτές συζήτηση δημιουργήθηκε για την διαδικτυακή δραστηριότητα των παικτών, η οποία τους τελευταίους μήνες είναι ανενεργή λόγω της συμμετοχής τους στο παιχνίδι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δόμνα Κουντούρη & η "γείωση" από τον Γιάννη Πάριο: "Μου είπε 'δεν θέλω τραγούδια Δόμνα, έχω'"

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, η Δόμνα Κουντούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Love it" μιλώντας ανοιχτά για άγνωστα μέχρι στιγμής κομμάτια της ζωής της.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στον δρόμο της και αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν έβγαλε αρκετά χρήματα. Από την άλλη πευρά, όσον αφορά τις ευκαιρίες που δεν της δόθηκαν, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είχε γράψει ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ