Follow us

Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zhukova | Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους

Η καλλονή έγινε 40 και πόζαρε αγκαλιά με τον γιο της.

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα

Τα 40 της χρόνια συμπλήρωσε η Dasha Zukova στις 8 Ιουνίου. Η Ρωσίδα επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου, είχε τα γενέθλιά της και φυσικά δέχθηκε πλήθος ευχών εντός και εκτός social media.

Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zukova | Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

Να σου θυμίσουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι μετρά πλέον 1,5 σχεδόν χρόνο έγγαμου βίου, με την παραμυθένια τελετή του γάμου τους να πραγματοποιείται τον Ιανουάριο του 2020 στο χειμερινό θέρετρο της οικογένειας Νιάρχου στο St. Moritz της Ελβετίας. Τον Μάρτιο του 2021 ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους, όταν η καλλονή έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Φίλιππο Σταύρο Νιάρχο. Πρόκειται για το τρίτο της 40χρονης, η οποία έχει αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Roman Abramovich.

Σε πιο φρέσκα νέα, πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι της από τον χώρο της τέχνης και της showbiz που θέλησαν να ευχηθούν στη Dasha Zukova για τα γενέθλιά της. Μεταξύ αυτών και ο Riccardo Tisci, ο οποίος ανέβασε στα stories του μια φωτογραφία της εορτάζουσας, η οποία αποτελεί και την πρώτη λήψη που τη βλέπουμε αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της.

Φορώντας ένα floral στενό φόρεμα και κρατώντας τον γιο της, δείχνει πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ. Την ίδια λήψη ανέβασε και ο καλός της φίλος, Derek Blasberg προκειμένου να της ευχηθεί, με την ίδια να τους ευχαριστεί κάνοντας repost.

Loading...

λ

Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zhukova | Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ