Follow us

Εφοπλιστικός γάμος στο Πάπιγκο για τον Αντώνη Λαιμό & τη Μαρίκα Αράπογλου | Καλεσμένος και ο Μητσοτάκης

Ο γάμος του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου σε ένα παραμυθένιο τοπίο - Καλεσμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μαρίκα Αράπογλου-Αντώνης Λαιμός Instagram Μαρίκα Αράπογλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο Αντώνης Λαιμός, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού με την εικαστικό Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πανέμορφο Πάπιγκο και οι προετοιμασίες στην περιοχή για το κοσμικό γεγονός είναι πυρετώδεις. Οι κρατήσεις σε όλα τα καταλύματα, τόσο του Παπίγκου, όσο και των γειτονικών χωριών αγγίζουν το 100%.

Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου σε ένα παραμυθένιο τοπίο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του epiruspost, η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιόκτητο χώρο που έχει αγοράσει ο Αντώνης Λαιμός με απώτερο στόχο να κατασκευάσει σπίτι στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου και θα είναι άκρως παραδοσιακές.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι έχει ήδη τελέσει πολιτικό γάμο. Πριν από λίγες ημέρες η Μαρίκα Αράπογλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τη μοναδική ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον γάμο της, στην αγκαλιά του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Forever in your arms Andonis Lemos". Το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, λάμπει από ευτυχία.

Υψηλοί προσκεκλημένοι στον κοσμικό γάμο

Στον κοσμικό γάμο θα παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα.

Προσκεκλημένος είναι επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στον θρησκευτικό γάμο θα βρεθούν αγαπημένοι επίσης φίλοι του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου, τα αδέλφια της νύφης, και φυσικά ο αδελφός του γαμπρού Φίλιππος Λαιμός, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2017 παντρεύτηκε στην Aγία Σοφία στο Λονδίνο τη Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Πηγή: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ