Follow us

Αποχώρηση από το Open | Γιατί παραιτήθηκε ο Θέμης Μάλλης από αρχισυντάκτης της Κατερίνας Kαινούργιου

Τέλος στη συνεργασία του με τον OPEN για τον Θέμη Μάλλη - Η σχέση του με τον τηλεοπτικό σταθμό.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου - Θέμης Μάλλης NDP

Ο Θέμης Μάλλης αρχισυντάκτης της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στο Open αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με το Yupiii.gr , υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση του καναλιού η οποία και έγινε δεκτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Φαίη Σκορδά έκανε επίθεση στη Δανάη Μιχαλάκη με... σπόντα στην Καινούργιου: Μίλησε εκεί που της ταιριάζει

Η σχέση του Θέμη Μάλλη με τον συγκεκριμένο σταθμό ξεκινά από την εποχή της λειτουργίας του ως Epsilon, αφού από την πρώτη μέρα της εκπομπής του σταθμού ο έμπειρος δημοσιογράφος ήταν εκεί επιμελούμενος μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες εκπομπές του καναλιού.

Οπως γράφει το Yupiii.gr , την υπογραφή του Θέμη Μάλλη έχουν οι εκπομπές "Φτιάξε καφέ" με την Κατερίνα Καινούργιου, "Hashtag" με την Ελεονώρα Μελέτη, "Έλα Χαμογέλα" με τη Σίσσυ Χρηστίδου, "The Booth" με την τετράδα των Μουτίδου, Αναστασοπούλου, Κρυσταλλίας και Κουρτίδου, "Καλοκαίρι #ΝΟΤ" με τους Ζαρίφη- Σταματόπουλο αλλά και με τους Γκουντάρα- Κάκκαβα- Χατζίδου- Παύλου, ενώ είχε την απόλυτη επιμέλεια του "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θέμης Μάλλης είχε εμπλακεί ενεργά και στο στήσιμο της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά με τίτλο "Για την παρέα" που μετά τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ συνεχίστηκε ως "Καλό Μεσημεράκι".

Η παραίτηση του Θέμη Μάλλη έρχεται να επιβεβαιώσει τα σενάρια μετακίνησης της Κατερίνας Καινούργιου σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αφού η ίδια η παρουσιάστρια έχει μιλήσει δεκάδες φορές για την ιδιαίτερη και στενότατη φιλική αλλά και επαγγελματική σχέση που έχει με το έμπειρο στέλεχος του σταθμού. Η παραίτησή του από το OPEN, σύμφωνα με το yupiii, παρόλο που αναφέρεται ως ανεξάρτητη εξέλιξη από το περιβάλλον του καναλιού, έρχεται να πυροδοτήσει εκ νέου τις φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ