Follow us

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry | Πώς ένιωσε ο Archie με τον ερχομό της Lilibet

Πώς το ζευγάρι προετοίμασε τον γιο τους για να υποδεχθεί τη μικρή του αδερφή.

Meghan & Harry Splash News/Ideal Image

Μπορεί ο γιος της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry να είναι 2 ετών, όμως φαίνεται πως είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του ζευγαριού, ο Archie είναι πολύ χαρούμενος που απέκτησε μία μικρότερη αδερφή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του People, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αφιέρωσαν πολύ χρόνο στο να συζητήσουν με τον γιο τους για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους, έτσι ώστε να γίνει μία ομαλή μετάβαση. "Προετοίμασαν τον Archie με το να μιλάνε πολύ για το μωρό. Είναι βέβαια μικρός για να καταλάβει, όμως είναι αρκετά μεγάλος για να ξεκινήσει τη δική του ζωή. Απολαμβάνει το νηπιαγωγείο και τις δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο. Θα περάσει ένα πολύ διασκεδαστικό καλοκαίρι", δήλωσε μία κοντινή πηγή στο περιοδικό.

Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο το διάσημο ζευγάρι θα απέχει για λίγο καιρό από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του, ύστερα από τον ερχομό της Lilibet.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Archie θα φωνάζει την αδερφή του "Lili", όπως και οι γονείς του, ένα όνομα που πέρα από το ότι επιλέχθηκε για να τιμήσουν τη βασίλισσα, έχει ένα ιδιαίτερο νόημα και για τη μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland.

Η μικρή γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια όπου το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει μόνιμα, ύστερα από την απόφασή τους να αφήσουν τη βασιλική ζωή στο Λονδίνο. Όπως είχε εξομολογηθεί ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey, είναι πολύ σημαντικό για τον ιδιο "το να έχουμε εξωτερικό χώρο όπου μπορώ να κάνω βόλτες με τον Archie και την οικογένειά μου και τα σκυλιά. Κάνουμε πεζοπορίες ή πηγαίνουμε στην παραλία που είναι πολύ κοντά", δηλώνοντας σίγουρος για την επιλογή του να μεγαλώσει την οικογένειά του στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ