Follow us

Πέτρος, Παύλος, Ελισάβετ | Αυτά είναι τα αδέρφια του Στέφανου Τσιτσιπά και ασχολούνται επίσης με το τένις

Η πολύτεκνη οικογένεια του 22χρονου ταλαντούχου τενίστα.

Στέφανος Τσιτσιπάς Instagram

Τις καλύτερες εντυπώσεις κέρδισε για ακόμη μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επικράτησε με 3-0 σετ στον πρόσφατο αγώνα με τον Daniil Medvedev. Ο 22χρονος σούπερ σταρ του τένις προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά του Rolan Garros για δεύτερη φορά στην καριέρα του, χωρίς φυσικά να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του στις πρώτες δηλώσεις μετά την επική νίκη του.

"Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες και προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά. Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχω κάνει εδώ στο χώμα του Παρισιού. Πραγματικά μου επανέρχονται οι ωραίες μνήμες που έχω από όσα έχω ζήσει εδώ και προσπαθώ να φτάσω, όσο γίνεται πιο μακριά", είπε χαρακτηριστικά.

Ποιοι βρίσκονται όμως πίσω από τον Έλληνα παιδί-φαινόμενο του παγκόσμιου τένις και από που αντλεί τη δύναμη να συνεχίζει πάντα να προσπαθεί για το καλύτερο και να πετυχαίνει τη μια κατάκτηση μετά την άλλη; Φυσικά από την αγαπημένη και ιδιαίτερα δεμένη, πολύτεκνη οικογένειά του.

Πρόκειται για τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, ο οποίος είναι και προπονητής του, καθώς και τη μητέρα του, Τζούλια Αποστόλη, που τον στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε του βήμα. Εκτός από τους γονείς του, εξίσου δεμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και με τα τρία του αδέρφια, τον Πέτρο, τον Παύλο και την Ελισάβετ.

Πέτρος Τσιτσιπάς

Ο κατά δύο χρόνια νεότερος, Πέτρος, είναι επίσης παίκτης της αντισφαίρισης. Ο 20χρονος έχει ουκ ολίγες φορές ποζάρει με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε κοινά στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Παύλος Τσιτσιπάς

Ο μικρότερος αδερφός Τσιτσιπάς είναι μόλις 15 ετών και ασχολείται επίσης με το τένις. Η παρουσία του στα social media είναι λιγότερο έντονη, με τον λογαριασμό του να μετρά μόλις τρεις αναρτήσεις:

Loading...
Loading...
Loading...

Ελισάβετ Τσιτσιπά

Η μικρότερη από τα τέσσερα αδέρφια και η μοναδική αδερφή του Στέφανου Τσιτσιπά, είναι η 13χρονη Ελισάβετ. Η όμορφη έφηβη επίσης ασχολείται με το "οικογενειακό άθλημα", ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram αποδεικνύει πως τρέφει αδυναμία στον σούπερ σταρ αδερφό της.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ