Follow us

Τριαντάφυλλος | Η φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του, Νικόλα, μετά το Survivor

Και η εξομολόγηση για το πόσο του είχε λείψει.

Τριαντάφυλλος Instagram

Στο σπίτι του βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Μετά την ομολογουμένως πάρα πολύ θερμή υποδοχή που του επεφύλασσαν οι θαυμαστές του στο αεροδρόμιο, ο τραγουδιστής κρατά πλέον στην αγκαλιά του τον μοναχογιό του.

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα - Πλήθος κόσμου στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για τον star του Survivor

Πρόκειται για τον μικρό Νικόλα, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη, για τον οποίο είχε μιλήσει ουκ ολίγες φορές κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Δεδομένου λοιπόν ότι είχε αναφερθεί πολλές φορές στο πόσο του λείπει, δεν αποτέλεσε έκπληξη ότι ήταν, μαζί με τη γυναίκα του, το πρώτο πρόσωπο που έσπευσε να αγκαλιάσει.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram το μεσημέρι της Τετάρτης (9/6) μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος ή αλλιώς Ντάφυ, πόζαρε κρατώντας τον γιο του, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με ένα ιδιαίτερα τρυφερό κείμενο στο οποίο αποτυπώνονται όλα του τα συναισθήματα.

"Κάθε μέρα, κάθε νύχτα έλεγα Θεέ μου, αξίωσέ με να δω το παιδί μου να τον πάρω αγκαλιά και έφτασε αυτή η στιγμή!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η σχετική φωτογραφία παρακάτω

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ