Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Επέστρεψε στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της - Η καινούρια καθημερινότητα με το μωρό

"Έχω κάνει τη νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα. Είναι τόσο ωραία, δεν ξέρω, θα τρελαθώ από χαρά" .

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Ήταν η τελευταία ημέρα του Μάη όταν η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που την έκανε μητέρα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια γέννησε σε κλινική της Ζυρίχης (σε αυτή που εργάζεται ο σύντροφός της και γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης) με καισαρική τομή.

Loading...

Πλέον η νέα μαμά έχει επιστρέψει στο σπίτι της με τη μικρή της πριγκίπισσα, εξακολουθώντας να παραμένει ενεργή στο προφίλ της στο Instagram από όπου και μοιράζεται όλα τα νέα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι και το πρωί της Τετάρτης (9/6) έκανε ένα update για την καθημερινότητά της ως καινούργια μαμά.

"Καλημέρα. Τέταρτη ημέρα είμαστε εδώ στο σπίτι, τα τρία μας. Παιδιά τι ωραία που είναι! Εγώ περνάω τέλεια εντωμταξύ. Αλήθεια περνάω τέλεια. Πέρα από το μαλλί, που είναι άθλιο, θα το φτιάξω όμως, δεν υπάρχει περίπτωση. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω νύχι και μαλλί. Με ξέρετε τώρα. Κατά τα άλλα περνάω πάρα πολύ ωραία. Έχω κάνει τη νύχτα μέρα και τη μέρα νύχτα. Είναι τόσο ωραία, δεν ξέρω, θα τρελαθώ από χαρά" είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ηλιάκη | Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της στο κρεβάτι του μαιευτηρίου

Μαρία Ηλιάκη | Επέστρεψε στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της - Η καινούρια καθημερινότητα με το μωρό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ