Follow us

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, τα πρώτα της λόγια μετά τη νίκη & όλα τα νέα

Η Ανθή Βούλγαρη αποδομεί τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα με μία ανάρτηση, τα απαιτητικά πιάτα του Jason Atherton που έκαναν τους φιναλίστ του MasterChef να τρέμουν, o Άκης Πετρετζίκης στηρίζει δημόσια τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη & o Λεωνίδας Κουτσόπουλος ποζάρει πρώτη φορά μαζί της.

Yupi collage

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef! Κέρδισε η πιο δημοφιλής παίκτρια μετά τον Άκη Πετρετζίκη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, τα πρώτα της λόγια μετά τη νίκη & όλα τα νέα

Η ώρα που όλοι περιμένανε ήρθε! Οι δύο φιναλίστ του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκαν μαζί με τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και έμαθαν τα τελικά αποτελέσματα live.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο μεγάλος νικητής των 50.000 € και νέος Έλληνας MasterChef είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη με 38 βαθμούς έναντι 36 του Διονύση Σαρακίνη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος ποζάρει πρώτη φορά με τη MasterChef κουμπάρα του, Μαργαρίτα Νικολαΐδη

MasterChef

Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, μετά από 5 άνδρες νικητές του διαγωνισμού.

Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πόζαρε με την τυχερή και ταλαντούχα φιναλίστ, κλείνοντας έτσι τον φετινό κύκλο του στο MasterChef.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Ο Άκης Πετρετζίκης στηρίζει δημόσια τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Η αλληλεγγύη των... πρώτων του διαγωνισμού

Άκης Πετρετζίκης

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με μεγάλη νικήτρια να αναδεικνύεται η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Λίγη ώρα μετά το τελικό αποτέλεσμα, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να δείξει και πάλι τη στήριξη του στο πρόσωπο της 27χρονης και έτσι απλά έβαλε ένα emoji με χαμόγελο και το hashtag του διαγωνισμού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef Τελικός | Τα αρκετά απαιτητικά πιάτα του Jason Atherton … έκαναν τους φιναλίστ να τρέμουν

MasterChef

Ο μεγάλος τελικός έχει ήδη ξεκινήσει, με τη Μαργαρίτα και τον Διονύση να είναι έτοιμοι για την τελευταία δοκιμασία. Οι δύο φιναλίστ έχουν περάσει ήδη από τέσσερις δοκιμασίες και σήμερα θα μάθουν το τελικό αποτέλεσμα και ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ.

Ο τελευταίος guest chef του φετινού MasterChef είναι ο Jason Atherton και μαζί του θα βρίσκεται και ο chef Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ανθή Βούλγαρη αποδομεί τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα με μία ανάρτηση

Με αφορμή ένα απόσπασμα από το "Καλό Μεσημεράκι" που αφορούσε την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του, αναφορικά με το γεγονός ότι η Ανθή Βούλγαρη μιλά στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στον ενικό. Δήλωσε πως αυτό δείχνει θράσος και αυθάδεια, ενω αναφέρθηκε στην δική του περίπτωση, όπου ο ίδιος όντας νεότερος, παρουσίαζε ειδήσεις με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και του μιλουσε στον πληθυντικό και ας είχαν οικειότητα. "Άλλο είμαστε ωραία παρέα, άλλο γινόμαστε ίσα και όμοια" σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλά πρώτη φορά μετά τη νίκη στο MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλά πρώτη φορά μετά τη νίκη στο MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι εδώ και λίγες ώρες η πρώτη γυναίκα νικήτρια MasterChef στη χώρα μας.

Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, η Μαργαρίτα παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της στο STAR.gr παραδεχόμενη πως ζει ένα όνειρο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ