Follow us

Jennifer Lopez | Μετακομίζει στο Λος Άντζελες

Πηγές από το περιβάλλον της λατίνας σούπερ σταρ αναφέρουν πως ήδη πακετάρει τα πράγματά της για να ζήσει κοντά στον αγαπημένο της, Ben Affleck.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της είναι η Jennifer Lopez, η οποία σύμφωνα με πρόσφατες φήμες επρόκειτο να μετακομίσει με τον Ben Affleck. Μπορεί να μη γνωρίζουμε σίγουρα αν η λατίνα σούπερ σταρ σκοπεύει να μείνει με τον αγαπημένο της, πάντως η μετακόμιση στο Λος Άντζελες είναι γεγονός.

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, η Lopez επανασυνδέθηκε με τον πρώην σύντροφό της, Affleck και όπως όλα δείχνουν το διάσημο ζευγάρι είναι διατεθειμένο να προσπαθήσει πολύ ώστε η σχέση αυτή να λειτουργήσει.

Μια πηγή από το περιβάλλον της Lopez, επιβεβαίωσε πως η τραγουδίστρια πακετάρει τα πράγματά της από την πολυτελή κατοικία που νοίκιαζε στο Μαϊάμι και πρόκειται να μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της, Emme και Max στη Δυτική Ακτή, κάνοντας την Καλιφόρνια τη βάση της. "Θα είναι μεταξύ Λος Άντζελες και Χάμπτονς αυτό το καλοκαίρι, αλλά το Λος Άντζελες θα είναι η βάση της. Ψάχνει σχολεία για τα παιδιά της για το φθινόπωρο" δήλωσε η εν λόγω πηγή στο E!

Απ'ό,τι φαίνεται οι Bennifer 2.0 αποφάσισαν να μην προσπαθήσουν παραπάνω τη σχέση από απόσταση με την τραγουδίστρια να είναι ενθουσιασμένη για την καινούρια αρχή, όπως πληροφορίες εξηγούν.

Το διάσημο ζευγάρι ήταν μαζί από το 2002 μέχρι το 2004 και μάλιστα ετοίμαζαν τον γάμο τους, πράγμα που τελικά δεν συνέβη ποτέ καθώς τα μίντια και οι παπαράτσι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους. Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, οι πρώην σύντροφοι αποφάσισαν να ξανά ζωντανεύσουν τη σπίθα και πολλοί κοντινοί τους δηλώνουν πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ