Follow us

Survivor Spoiler 9/6 | Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το ριάλιτι

Καρολίνα, Ελένη ή Μαριαλένα; Ποια τα έχει μαζέψει και φεύγει από το Survivor

MissBloom TEAM
Σάκης Κατσούλης SKAI

Μικραίνουν οι δόσεις Survivor που έρχονται στις οθόνες μας κάθε εβδομάδα, αφού τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μειώνονται από τέσσερα σε τρία.

Αυτό σημαίνει ότι το επεισόδιο της Τετάρτης θυσιάζεται στον βωμό της παράτασης του παιχνιδιού, το οποίο θα τελειώσει αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Το θέμα είναι ότι οι Τετάρτες ήταν πάντα οι πιο ενδιαφέρουσες ημέρες στο Survivor, αφού ανακοινωνόταν η αποχώρηση της εβδομάδας.

Αυτό πλέον θα γίνεται τις Κυριακές, τουλάχιστον αυτό ισχύει για την επόμενη αποχώρηση, η οποία θα προβληθεί στις 13 του μήνα. Γυναικεία υπόθεση αυτή τη φορά, αφού και οι τρεις υποψήφιοι είναι γυναίκες.

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Ελένη Χαμπέρη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν βγει στον τάκο, αφού οι εκάστοτε νικητές της ατομικής ασυλίας τις επέλεξαν για να τεθούν στη διάθεση του κοινού. Η πρώτη ψηφίστηκε από το Σάκη Κατσούλη, η δεύτερη από τη Μαριαλένα και η ίδια η Μαριαλένα υπεδείχθη από τον Ηλία Μπόγδανο. Μάλιστα, ο παίκτης επέμεινε στην απόφασή του, παρότι ο Σάκης τον παρακάλεσε να αλλάξει την επιλογή και να δώσει αυτό για αποχώρηση.

Πρόκειται για αμφίρροπη ψηφοφορία, αφού και οι τρεις παίκτριες έχουν κοινό που της στηρίζει με την ψήφο του. Σίγουρα εξαρχής η Μαριαλένα έχει προβάδισμα να παραμείνει, αφού την έχει γλιτώσει και τις προηγούμενες φορές και φαίνεται πως το ειδύλλιο με τον Σάκη πουλάει στους τηλεθεατές.

Όσον αφορά τις άλλες δύο κοπέλες, τα δείγμαα γραφής στο Survivor δεν δίνουν ξεκάθαρη εικόνα και όλα δείχνουν πως έγινε ένα ντέρμπι μεταξύ τους. Ποια όμως είναι αυτή που αποχώρησε;

Survivor Spoiler: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο έχει γυριστεί κανονικά, όπως γίνεται κάθε φορά και η ανακοίνωση έχει γίνει. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η παίκτρια που θα δούμε την Κυριακή 13 Ιουνίου να αποχωρεί, είναι η Καρολίνα.

Αν επιβεβαιωθεί, γιατί όλα είναι πιθανά και τίποτα σίγουρο, θα πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα στους amigos, αφού φεύγει ένα από τα εξέχοντα μέλη της παρέας.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ