Follow us

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη στην πρώτη συνέντευξη ως Ελληνίδα MasterChef - Οι 3 συμμετοχές, η συνεργασία με τον Μποτρίνι & το όνειρο που ζει στο πλευρό του Χρήστου

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef, η Μαργαρίτα βρέθηκε στη "Φωλιά των ΚούΚου" και μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου που έκλαιγε μιλώντας στην καλεσμένη της

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλά πρώτη φορά μετά τη νίκη στο MasterChef

Καλεσμένη στους "ΚούΚου” ήταν ως είθισται η μεγάλη νικήτρια του MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου, φανερά συγκινημένη για τη μεγάλη της κατάκτηση. "Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τι ωραία που είστε εδώ... Ας μην αρχίσω να κλαίω από τώρα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, εσάς. Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ για αυτό που ζω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, αλλά συγκινούμαι λίγο εύκολα. Χαρτομάντιλα έχουμε;” ήταν τα πρώτα της λόγια κατά την είσοδό της στο πλατό.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε με πολύ θερμά λόγια για το ήθος της Μαργαρίτας, κρίνοντας όλη την πορεία και τη στάση της στο MasterChef. "Πρέπει να είσαι περήφανη” σχολίασε η παρουσιάστρια του STAR, με τη Μαργαρίτα να της απαντά: "Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Δεν έχω καταλάβει πού είμαι τώρα, είμαι εδώ απλά και... κλαίω”.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

"Κοιταζόμαστε με τους φίλους μου, με τον Χρήστο και λέγαμε 'τώρα, αλήθεια; Έχει συμβεί; Αλήθεια κέρδισα το MasterChef'. Είναι σαν ένα όνειρο που βλέπω όταν κοιμάμαι, αλλά ξυπνάω και το ζω!” εξομολογήθηκε η Μαργαρίτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ