Follow us

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης | Επέτειος γάμου για το αγαπημένο ζευγάρι

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης

Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή (10/6) για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς έχουν την επέτειο γάμου τους. Πιο συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι συμπληρώνει τέσσερα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται τη χαρά της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Να σου θυμίσουμε ότι η πρώην Σταρ Ελλάς και ο επιχειρηματίας της ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Ιουνίου 2017 στο νησί των Ανέμων όπου και ερωτεύτηκαν. Ο γάμος τους στη Μύκονο αποτέλεσε, όπως ήταν φυσικό, ένα από τα πιο talked about κοσμικά events της χρονιάς, ενώ ήταν το θέμα συζήτησης των τηλεοπτικών εκπομπών και γενικότερα των media για πολλές ημέρες.

Η Δούκισσα εντυπωσίασε μέσα στο Celia Kritharioti ρομαντικό νυφικό της, ενώ συνάντησε στην εκκλησία "τον άντρα των ονείρων της" όπως τον έχει χαρακτηρίσει.

Σαν παραμύθι

Το ζευγάρι έχει έκτοτε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από τα δύο παιδιά τους, τον τριών ετών Σάββα και την Αναστασία, που γεννήθηκε μόλις τον Σεπτέμβρη του 2019.

Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου ❤️
Χρόνια μας πολλά μωρό μου

Στην ανάρτησή της λοιπόν, η Δούκισσα εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και έγραψε ποζάροντας στην αγκαλιά του "Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου. Χρόνια μας πολλά μωρό μου".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ