Follow us

Spice Girls | Το reunion του girl band για τον μήνα Pride

Οι Sporty, Posh, Ginger, Baby και Scary Spice συνεργάζονται για καλό σκοπό!

MissBloom TEAM
Spice Girls YouTube

Μπορεί να μην είναι το reunion που περιμέναμε με τις 5 καλλιτέχνιδες να ερμηνεύουν στη σκηνή τις '90s επιτυχίες τους, όμως οι Spice Girls ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Γιατί η πρώτη συναυλία των Spice Girls απογοήτευσε τους φαν

Στο πλαίσιο του μήνα Pride, οι Victoria Beckham, Melanie C, Geri Halliwell, Mel B και Emma Bunton πόζαραν με το κομμάτι που δημιούργησε η σχεδιάστρια της παρέας, μία μπλούζα με το σλόγκαν: "Proud and wannabe your lover" για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα πρώην μέλη του girl band συνεργάστηκαν με τον φιλανθρωπικό οργανισμό akt- μια δράση που η Beckham πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- με σκοπό να διαδώσουν το μήνυμα αγάπης για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Επιπλέον, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της iconic μπλούζας θα διατεθούν στον οργανισμό υπέρ των νέων αστέγων της κοινότητας.

Όπως έγραψε η Victoria Beckham στο Instagram ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα: "Το Pride για εμένα είναι ένας τρόπος να γιορτάσεις το ότι είσαι ο εαυτός σου και το T-shirt αυτής της χρονιάς είναι μία υπενθύμιση αυτού. Οι Spice Girls πραγματικά υποστήριζαν την αποδοχή του εαυτού σου και των άλλων, το να είσαι ευγενικός, να διασκεδάζεις και να ζεις τη ζωή σου. Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου και νιώθω περήφανη που στηρίζω το Pride 2021 με τα κορίτσια και το akt ξανά φέτος."

Δες αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Με τη σειρά τους και τα υπόλοιπα μέλη του θρυλικού γκρουπ διέδωσαν τα νέα, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους, φορώντας την μπλούζα της Beckham για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να βοηθήσουν όσο μπορούν τη συγκινητική αυτή πράξη.

Φωτο: YouTube

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ