Follow us

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη επέστρεψε ως MasterChef και στο Instagram - Όσα αναφέρει στην πρώτη της ανάρτηση μετά από 5 μήνες στο reality

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Ελληνίδας MasterChef που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό - "Δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιο μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ, αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου!"

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μιλά πρώτη φορά μετά τη νίκη στο MasterChef

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη επέστρεψε και στο Instagram, λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Η πρώτη γυναίκα MasterChef στην Ελλάδα δημοσίευσε μία εντυπωσιακή φωτογραφία από τα γυρίσματα του τελικού, στο πλατό του reality μαγειρικής, και έγραψε:

"Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο masterchef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιο μου"Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια masterchef 5" δεν το πίστευα το ήθελα όμως... 5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιο μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα με συγκινούν και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιο μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ