Follow us

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας, η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη & όλα τα νέα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση στον αέρα του Πρωϊνού: "Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας", η Μάγκυ Ταμπακάκη "τελειώνει" τον Διονύση του MasterChef, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη σε νέα κοινή δημόσια εμφάνιση.

yupiii

Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας

Ο Κώστας Γκρέκας κέρδισε τον τίτλο του "Νικητή της Φάρμας" και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μετά από μία σκληρή μάχη και μία καθοριστική ψηφοφορία κατάφερε να επικρατήσει των υπολοίπων τριών παικτών του Κωνσταντίνου Μακρή, του Βασίλη Θεοδωρόπουλου και της Κυριακής Κατσογρεσάκη, η οποία έφτασε μέχρι τον τρίτο από τους τέσσερις γύρους του τελικού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη σε νέα κοινή δημόσια εμφάνιση

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας, η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη & όλα τα νέα

Στο Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο για τα εγκαίνια της έκθεσης "Portals / Πύλη" έδωσε το "παρών" το πρωθυπουργικό ζεύγος, Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός και η πρώτη κύρια έλαμψαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν την έκθεση, με τον φωτογραφικό φακό του Yupiii να απαθανατίζει κάθε στιγμή της επίσημης δημόσιας εμφάνισής τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη | "Τσούζουν τα μάτια μου, το κεφάλι μου είναι βαρυ"

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την συχνότητα του Mega, μετά από έναν χρόνο απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Παράλληλα μεσολαβούν οι καλοκαιρινές διακοπές, για τις οποίες η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει τα σχέδιά της. Παρόλο που το πρόγραμμα της θεωρείται πίο ευέλικτο τους τελευταίους μήνες, η Ελένη Μενεγάκη ξυπνάει νωρίς κάθε πρωί προκειμένου να μην χάσει την μέρα της, να είναι ενεργή και δραστήρια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση στον αέρα του Πρωϊνού: "Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας"

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Στη Μαίρη Αρώνη και την κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" παραχώρησε συνέντευξη ο Διογένης, προβαίνοντας σε αφοπλιστικές δηλώσεις για την παιδική του ηλικία και την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο πατέρας του αυτοκτόνησε όταν εκείνος ήταν μόλις 10 ετών. "Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας. Είχε γίνει το 1993 το συμβάν. Σε αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάποιοι με ρωτούν αν σου λείπει. Δεν ξέρω πως είναι για να σου πω αν μου λείπει." είπε χαρακτηριστικά ο Διογένης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μάγκυ Ταμπακάκη "τελειώνει" τον Διονύση του MasterChef: "Ίσως να μήν έχει περάσει και πολύ καλά στις κουζίνες οπότε αυτά είναι κόμπλεξ που βγάζει στους άλλους"

Με αφορμή το τέλος του φετινού "Master Chef" και τη νίκη της Μαργαρίτας, η Μάγκυ Ταμπακάκη βρέθηκε στην παρέα του "Pop Up" σχολιάζοντας τη βραδιά του τελικού απ’ όλες τις πλευρές.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα και την ανάδειξη της Μαργαρίτας ως την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η πρώην παίκτρια φανερά ενθουσιασμένη μοιράστηκε το γεγονός ότι η αντίδραση της Μαργαρίτας κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων την συγκίνησε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ