Follow us

Kanye West | Είχε σχέση με την Irina Shayk πριν από την Kim Kardashian

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο West κυνηγούσε για χρόνια το supermodel.

Kanye West - Irina Shayk Splash News/Ideal Image

Μπορεί την περασμένη Τρίτη να κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Kanye West και της Irina Shayk, κάνοντας διακοπές στην Προβηγκία της Γαλλίας, ενδεχομένως με αφορμή τα γενέθλια του ράπερ, σύμφωνα όμως με την Page Six το ζευγάρι φαίνεται να είναι μαζί τις τελευταίες εβδομάδες.

Kanye West | Κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν της πολυαναμενόμενης συνεργασίας Yeezy X Gap

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Kanye West κυνηγούσε το supermodel από τον Απρίλιο ενώ πηγή επιβεβαιώνει πως ο ράπερ και η Ρωσίδα καλλονή είχαν σχέση για λίγο καιρό πριν εκείνος συνδεθεί με την Kim Kardashian.

Το φημολογούμενο ζευγάρι βέβαια ήταν πάντα σε επαφή λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, αφού η Shayk είχε περπατήσει για τη Yeezy το 2012 ενώ είχε εμφανιστεί και στο video του τραγουδιού του "Power" το 2010. Και εκείνη ήταν η περίοδος που λέγεται πως οι δύο celebrities είχαν έρθει πιο κοντά μέχρι τη στιγμή που η Shayk ξεκίνησε να βγαίνει με τον Christiano Ronaldo, ενώ ο West επισημοποίησε λίγο αργότερα τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του, Kim Kardashian.

Και όμως η σχέση αυτή δεν έχει πείσει τους πάντες, καθώς όπως υπογραμμίζει το σχετικό δημοσίευμα και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργεί το παιχνίδι των media και είναι πιθανό να το παίζουν με τους δικούς τους όρους, προκειμένου τα ονόματά τους να βρίσκονται συνεχώς πρώτο θέμα στα περιοδικά, με σκοπό να προσελκύσουν μεγάλες συμφωνίες και πρότζεκ με κολοσσούς.

Όσο για την Kim Kardashian, η οποία δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση του διαζυγίου, όπως επιβεβαίωσε στο ριάλιτι σόου της, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ενδεχόμενο της νέας σχέσης του πρώην συζύγου της. Εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι ευτυχισμένος και υγιής και από τη στιγμή που δεν έχουν προβλήματα με την κηδεμονία των 4 παιδιών τους, δεν έχει κανέναν λόγο να αντιτίθεται σε κάτι τέτοιο.

Πάντως είναι, δεν είναι μαζί ο Kanye West και η Irina Shayk έχουν καταφέρει να ρίξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, κάτι πολύ θετικό αν πράγματι οι λόγοι που "επινόησαν" τη σχέση είχαν καθαρά άλλες επιδιώξεις.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ