Follow us

Gigi Hadid | Η ασορτί εμφάνιση με την κόρη της στην παραλία

Μητέρα και κόρη αποτελούν το πιο fashionable ντουέτο του τελευταίου έτους.

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Δύο πράγματα λατρεύει στον κόσμο η Gigi Hadid. Το λιωμένο τυρί και να ντύνεται με ασορτί outfits με την 9 μηνών κόρη της, Khai. Όπως και λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε συνδυάσει την ολόσωμη Isabel Marant φόρμα της με την ασορτί μπλούζα του μωρού της, έτσι και χθες η διάσημη μαμά μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με τις δυο τους, ντυμένες με καλοκαιρινή διάθεση.

Η Gigi Hadid είναι πανέτοιμη να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι, πράγμα που έγινε προφανές από την τελευταία της ανάρτηση, με τη σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Το supermodel "εισέπνευσε καλοκαίρι" όπως λέει στο caption της, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του ήλιου ενώ γέμισε με φιλιά τη μονάκριβη κόρη της. Κάνοντας μπάνιο στην πισίνα - πιθανολογούμε από τα πρώτα της Khai- η Hadid επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι από το αγαπημένο brand των celebrities, Frankies Bikinis, το οποίο είχε μοτίβο τη σκακιέρα σε πράσινο χρώμα - ένα από τα hot prints του καλοκαιριού- , με τη μικρή της να φοράει ένα ίδιο custom made ολόσωμο μαγιό για να γίνει το απόλυτο mini-me της μαμάς της.

Loading...

Στο καρουζέλ φωτογραφιών της, η Hadid ανέβασε και μία ακόμη λήψη της Khai να είναι καθισμένη σε μία πετσέτα, κοντά στην πισίνα, κάνοντας τη συγκεκριμένη στιγμή το απόλυτο #cutenessoverload. Διάσημοι και μη followers της σχολίασαν με τα πιο τρυφερά λόγια κάτω από τις φωτογραφίες της, με την ανάρτησή της να έχει ξεπεράσει μέσα σε λίγες ώρες τα 4,5 εκατομμύρια likes.

Η Khai, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 και σε λίγους μήνες θα σβήσει το πρώτο της κεράκι, περνάει πολύ χρόνο με τη διάσημη μαμά της, η οποία προσπαθεί παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της να μη χάνει σημαντικές στιγμές με το μωρό της.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ