Follow us

Αλέξης Παππάς | Η δήλωση της συντρόφου του μετά τις φήμες για το "Bachelor"

Η σύντροφός του, Alessia αποκάλυψε εάν είναι ακόμα μαζί.

pappas Instagram @alessia_demetz @alexispapas

Ο Αλέξης Παππάς είναι από τα άτομα που έχουν απασχολήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, Survivor. Ο ηθοποιός που βρίσκεται σε σχέση με την Alessia, την οποία είχε γνωρίσει στο Μόντε Κάρλο. Ο ηθοποιός επισκέφτηκε μάλιστα την σύντροφο του στο Ντουμπάι, όπου και βρισκόταν εκείνη για επαγγελματικούς λόγους, ενώ πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο Αλέξης Παππάς.

Αλέξης Παππάς | Η σύντροφός του, Alessia, μας δείχνει το μονόπετρο που της έκανε δώρο

Η σχέση τους όμως φαίνεται πως δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζουμε, αφού η Alessia έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σε ένα Instagram live σήμερα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω live συνδέθηκε η Φαίη Σκορδά και η συνεργάτης της Νάνσυ Παραδεισανού με τις δύο παρουσιάστριες να ρωτούν την Alessia για την πορεία της σχέσης τους με τον ΑΛέξη Παππά. Τότε η ίδια αποκάλυψε πως οι δυο τους κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους, αφού και οι δύο έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε συνδυασμί με τη μεγάλη απόσταση δεν τους επιτρέπει να είναι μαζί. Η ίδια μάλιστα δεν διευκρίνισε εάν αυτό το διάλειμμα είναι κανονικός χωρισμός, αφήνοντας έτσι μία πιθανότητα για επανασύνδεση στο μέλλον.

Full in love ο Αλέξης Παππάς | Στο Ντουμπάι για τη σύντροφό του, Alessia

Να σημειώσουμε μάλιστα πως σήμερα έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα συμμετέχει στο "The Bachelor". Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο "Πρωινό" πως ο Χάρης Συντζάκης δεν ικανοποίησε την παραγωγή στα γυρίσματα του reality, τα οποία και έχουν διακοπεί. Ο ίδιος ο Χάρης Συντζάκης δήλωσε μάλιστα πως "δεν ήμουν ο Bachelor, ούτε θα είμαι".

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ο Αλέξης Παππάς έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους συντελεστές της Green Pixel και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην τελική συμφωνία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε εάν αυτές οι φήμες είναι αληθινές αφού ούτε ο ηθοποιός ούτε η εταιρεία παραγωγής έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ