Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Τι απαντά στις ''κατηγορίες'' των παικτών του Survivor

Για τις ''αμήχανες στιγμές'', που προκάλεσαν οι αντιπαραθέσεις των πρώην παικτών του Survivor στην εκπομπή της ''Love it'', μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου NDP

Για τις ''αμήχανες στιγμές'', που προκάλεσαν οι αντιπαραθέσεις των πρώην παικτών του Survivor στην εκπομπή της ''Love it'', μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Υπενθυμίζεται πως μετά την αποχώρηση τους από το τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης, ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Εκεί και οι δύο έκαναν αναφορές σε σχόλια, που είχαν κάνει οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, τα οποία όπως αναφέρουν ήταν αρνητικά. Η Ιωάννα Μαλέσκου ως παρουσιάστρια προσπάθησε να διαχειριστεί και τις δύο καταστάσεις, ωστόσο, οι παίκτες ήταν αρκετά επιθετικοί.

Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, μέσα από το ''Έλα Χαμογέλα'' προβλήθηκαν δηλώσεις της παρουσιάστριας όπου απαντά για τα περιστατικά στο ''Love it''.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα δήλωσε: ''Έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά μας μέχρι να κλείσει η σεζόν, έχουμε πολύ γεμάτη σεζόν με τα πάνω της με τα δύσκολα της και αυτό είναι το πιο σημαντικό με μπόλικη αγάπη από τον κόσμο... Δεν θα τις έλεγα ακριβώς αμήχανες στιγμές, θα τις έλεγα όπως σε κάθε ζωντανή εκπομπή τις οποίες δεν μπορείς να προβλέψεις. Νομίζω είναι ανθρώπινο να αντιδράσουν γιατί δεν έχουν επαφή με την τηλεόραση, με κάποιο τρόπο που εμείς οι πιο τηλεοπτικοί τα βλέπουμε διαφορετικά. Νομίζω ότι όλοι γίνονται με καλό τρόπο εκεί εστιάζουμε και όλα καλά''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ