Follow us

The Weeknd | Καλεί τους θαυμαστές να κάνουν δωρεές για την αντιμετώπιση της κρίσης στο Τιγκράι

Τον Απρίλιο διέθεσε 1 εκατ. δολάρια για να παράσχει γεύματα μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ

MissBloom TEAM
The Weeknd Splash/Ideal Images

Ο The Weeknd στρέφει την προσοχή στην τρέχουσα κρίση στο Τιγκράι της Αιθιοπίας.

Ο Καναδός τραγουδιστής -τραγουδοποιός οι γονείς του οποίου είναι μετανάστες από την Αιθιοπία, συμμετείχε σε διαδικτυακή συνάντηση με την επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID), Σαμάνθα Πάουερ και τον διευθυντή Εθνικής Ασφάλειας στον οργανισμό, Κόλιν Τόμας Γένσεν.

Ο Καναδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός ενημερώθηκε για την επείγουσα ανταπόκριση στην κρίση.

Ένοπλες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ του ομοσπονδιακού στρατού της Αιθιοπίας και των δυνάμεων της επαρχίας Τιγκράι τον Νοέμβριο του 2020. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν εκτοπιστεί, με περίπου 4,5 εκατομμύρια να χρειάζονται βοήθεια.

"Το 90% του πληθυσμού χρειάζεται ανθρωπιστική βοήθεια. Μπορούμε να βοηθήσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να κάνουμε δωρεές" εξηγεί ο Weeknd σε ανάρτησή του στο Instagram. "Απαιτείται αυξημένη προστασία για τις ομάδες που κινδυνεύουν, όπως γυναίκες και κορίτσια που βιώνουν βία λόγω φύλου" σημειώνει.

Loading...

Τον Απρίλιο ο Weeknd διέθεσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να παράσχει δύο εκατομμύρια γεύματα μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ