Follow us

H Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βάφτισαν τις κόρες τους

Το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα των παιδιών τους

MissBloom TEAM
Βασιλική Μιλλούση, Λευτέρης Πετρούνιας Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βάφτισαν τα κοριτσάκια τους το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 18:00 μ.μ στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 βαπτίστηκε Ελένη. Ο νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από το μυστήριο με το μαρτυρικό του που έγραφε: "νονός”.

H Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βάφτισαν τις κόρες τους

Την Ελένη βάφτισαν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια, Γιάννης Κρικρής, και η καλή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Η Βασιλική έσπευσε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από την σημαντική ημέρα της οικογένειας της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις μετά το πέρα του μυστηρίου: "Λοιπόν, κάπου εδώ τελειώνει η βάφτισή μας. Ευχαριστούμε τους φωτογράφους μας, που μας φωτογράφισαν αυτή την όμορφη ημέρα με τις κούκλες μας”.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, η διακόσμηση είχε θέμα τον κύκνο και ήταν όλα σε ροζ παλ και λευκές αποχρώσεις, με το ζευγάρι να επιθυμεί να διατηρήσει την αίσθηση απλότητας σε όλα, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 90. Οι μπομπονιέρες ήταν ένα αρωματικό κεράκι με τα ονόματα των δυο κοριτσιών, ενώ ακολούθησε εκδήλωση με finger food και open bar με cocktail για να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους και θέα τη θάλασσα, τη μοναδική αυτή στιγμή της ζωής τους!

Την οργάνωση και το σχεδιασμό της βάφτισης είχε αναλάβει το Magic Party.(Instagram account @magicparty.gr")

Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση
Βασιλική Μιλλούση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ