Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννα

Χαμογελαστή στο πλάι του γιατρού της

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου NDP

Την περασμένη Τετάρτη η διάσημη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Η ίδια έλαβε εξιτήριο άμεσα από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της. Η ηθοποιός λίγο μετά την επιστροφή της στην οικία της έκανε την πρώτη ανάρτηση της στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρη της.

Η Αθηνά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιατρό της και ευχαρίστησε τους ακολούθους της για τις ευχές τους. Η ανάρτηση συνοδευόταν και από μία γλυκιά λεζάντα. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: "9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakoς για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή. (p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)”.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ