Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννα

Χαμογελαστή στο πλάι του γιατρού της

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Την περασμένη Τετάρτη η διάσημη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Η ίδια έλαβε εξιτήριο άμεσα από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της. Η ηθοποιός λίγο μετά την επιστροφή της στην οικία της έκανε την πρώτη ανάρτηση της στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρη της.

Η Αθηνά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιατρό της και ευχαρίστησε τους ακολούθους της για τις ευχές τους. Η ανάρτηση συνοδευόταν και από μία γλυκιά λεζάντα. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: "9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakoς για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή. (p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)”.