Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου στα πρώτα της λόγια μετά τον ερχομό της κόρης της, ο Μύρωνας Στρατής βάφτισε τον γιο του & όλα τα νέα

Survivor | Amigos κατά Σάκη - Μαριαλένας: "Πουλάνε τον έρωτα", αποχώρηση έκπληξη από τους "amigos" - λύγισαν με το άκουσμα του ονόματος & πώς η Ελένη Χαμπέρη προκάλεσε ερωτηματικά στη Μαριαλένα;

survivor

Η Άθηνα Οικονομάκου στα πρώτα της λόγια μετά τον ερχομό της κόρης της

Η Αθηνά Οικονομάκου στα πρώτα της λόγια μετά τον ερχομό της κόρης της, ο Μύρωνας Στρατής βάφτισε τον γιο του & όλα τα νέα

Ειδικότερα η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τις αναρτήσεις της ανακοίνωσε πως όλα πήγαν ρολόι κατά την διάρκεια του τοκετού ενω παράλληλα ευχαρίστησε το κοινό της για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβε σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της. Η ίδια τόνισε πως πρόκειται να ανοίξει όλα τα μηνύματα και θα απαντήσει σε όσα το δυνατόν γίνεται στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο που διαθέτει ως μανούλα δύο μικρών παιδιών.

Αναλυτικότερα, ανέφερε: "Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μύρωνας Στρατής βάφτισε τον γιο του – Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Μύρωνας Στρατής

Τον Ιούλιο του 2020, ο Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του, Κατερίνα Ζαρπάδα έγιναν γονείς για πρώτη φορά, μιας και απέκτησαν ένα αγοράκι.

Την Κυριακή το απόγευμα, το ζευγάρι βάφτισαν τον μικρό τους σε μια πολύ μικρή τελετή με συγγενείς και φίλους. Την αποκάλυψη για το μυστήριο έκανε ο επιχειρηματίας, Σάκης Νταντούλας, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Amigos κατά Σάκη - Μαριαλένας: "Πουλάνε τον έρωτα"

Survivor

Η κίνηση του Σάκη Κατσούλη στο προηγούμενο συμβούλιο του Survivor να ζητήσει από τον Ηλία Μπόγδανο να αλλάξει γνώμη και να πάρει την θέση της Μαριαλένας έφερε τα πάνω κάτω στην παραλία, με τους Amigos να μην μπορούν να χωνέψουν το love story και την αυτοθυσία του Σάκη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αποχώρηση έκπληξη από τους "amigos" - Λύγισαν με το άκουσμα του ονόματος

survivor

Η Καρολίνα Καλύβα δεν κατάφερε να μπει στην 6αδα του φετινού Survivor.

Η παίκτρια είχε μια δυνατή απόδοση κατα την διάρκεια της παραμονής της στο νησί., όμως δεν τα κατάφερε. Μάλιστα το άκουσα του ονόματός της προκάλε σοκ τόσο στους φίλους της Amigos όσο και στους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Πώς η Ελένη Χαμπέρη προκάλεσε ερωτηματικά στη Μαριαλένα;

Η σχέση μεταξύ της μικρής πλέον κόκκινης ομάδας, του Σάκη Κατσούλη, της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και της Ελένης Χαμπέρη βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ