Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολογείται για το Συνέδριο Γονιμότητας | Οι διοργανωτές μου είχαν πει άλλα...

Μετά την κατακραυγή σε βάρος της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που θα ήταν ομιλήτρια στο Συνέδριο Γονιμότητας λέει ότι οι διοργανωτές της είχαν πει άλλα πράγματα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν μία από τις συμμετέχουσες στο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας το οποίο τελικά ακυρώθηκε μετά την κατακραυγή. Μάλιστα η ίδια εκτός από ένα σποτ που είχε δημιουργήσει, θα ήταν ομιλήτρια στο συνέδριο.

Η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα μετά τον σάλο που προκάλεσε η προβολή του βίντεο, καθώς γίνεται λόγος για σεξισμό και προσβολή προς τις γυναίκες και μετά από την απόσυρση συμμετοχών από πολλά πρόσωπα.

"Εμένα, όταν με προσέγγισαν οι διοργανωτές πριν από μερικούς μήνες, μου δόθηκε ως ξεκάθαρη οδηγία ότι γίνεται ένα συνέδριο με σκοπό να διερευνηθούν τρόποι και λύσεις για το πως αντιμετωπίζουμε την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ελλάδα…

Ο σάλος δικαίως προκλήθηκε με αυτό το βίντεο, γιατί βλέπουμε ξαφνικά ότι η μητρότητα ορίζεται μόνο από ένα ρολόι, που χτυπά απειλητικά από πάνω σου και έχει να κάνει με μια αντίστροφη μέτρηση σε σχέση με τα χρόνια της ηλικίας σου, ενώ ουσιαστικά το ιερό ταξίδι της μητρότητας έχει να κάνει με πάρα πολλές περιστάσεις.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags