Follow us

Αλέξης Παππάς - Alessia | Επιβεβαίωση του χωρισμού μετά τις φήμες για τη συμμετοχή του στο Bachelor

Η Alessia επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

MissBloom TEAM
Αλέξης Παππάς, Alessia

Στο παρελθόν ανήκει πια η σχέση του Αλέξη Παππά και της πρώην συντρόφου του από την Ιταλία, Alessia. Ο 34χρονος ηθοποιός που είχε μιλήσει ανοιχτά για τον δεσμό τους στα social media, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, είναι όπως όλα δείχνουν, single. (κάτι που πολλοί συνέδεσαν και με τις φήμες συμμετοχής του στο The Bachelor).

Η είδηση εξέπληξε πολλούς μιας και οι δυο τους έδειχναν full in love ενώ ο πρώην παίκτης του Survivor μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο, είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι όπου μένει η αγαπημένη του για να περάσουν χρόνο μαζί.

Οι φήμες χωρισμού λοιπόν ξεκίνησαν αρχικά με τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από το Instagram, ενώ επιβεβαιώθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/6) μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε”, όπου η ίδια η Alessia το αποκάλυψε πως δεν είναι πια μαζί.

"Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις;

Το μήνυμα του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται" είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ