Follow us

Gwen Stefani | Παντρεύτηκε κρυφά τον Blake Shelton;

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε εν μέσω πανδημίας και σκόπευε να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Gwen Stefani & Blake Shelton Splash News/Ideal Image

Ήταν τελικά το bridal shower της Gwen Stefani αντιπερισπασμός ή ο τρόπος της να μας ενημερώσει πως παντρεύεται άμεσα; Οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από πρόσφατη εμφάνιση της τραγουδίστριας μαρτυρούν πως ίσως να "είπε το ναι" πιο σύντομα από τη στιγμή που το περιμέναμε.

Η Stefani το περασμένο σαββατοκύριακο μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες από το πάρτι-έκπληξη που της ετοίμασε η οικογένειά της, με την "αινιγματική" ανάρτησή της φωτογραφίας που έγραφε "She's getting married" (παντρεύεται) να καταλαβαίνουμε κατόπιν εορτής πως εξηγούσε μάλλον ότι όντως παντρευόταν εκείνη τη στιγμή.

Η φημολογία κυκλοφόρησε ύστερα από την casual εμφάνιση της σταρ, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Blake Shelton και την προσθήκη μίας νέας διαμαντένιας βέρας στον παράμεσό της. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή που η Stefani ήταν καθ' οδόν για τον αγώνα του γιου της Apollo στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Page Six, το ζευγάρι μόλις επέστρεφε από το ταξίδι τους στην Οκλαχόμα όπου o Shelton διατηρεί ένα τεράστιο ράντσο, στο οποίο μάλιστα σκέφτονταν να παντρευτούν αφού ο τραγουδιστής της country έχει χτίσει μέσα ένα εκκλησάκι. Συνεπώς, η θεωρία περί γάμου δεν μοιάζει διόλου απίθανη.

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά το 2015 αφού γνωρίστηκαν στο "The Voice" και αφού είχαν χωρίσει και οι δύο από τους πρώην συντρόφους τους. Η Gwen Stefani πήρε διαζύγιο από τον επί χρόνια σύζυγό της, Gavin Rossdale, με τον οποίο έχει αποκτήσει 3 παιδιά, ύστερα από περιστατικά απιστίας από τη μεριά του, και ο Shelton χώρισε τη σύζυγό του και τραγουδίστρια της country, Miranda Lambert ύστερα από 4 χρόνια έγγαμου βίου. Τον Οκτώβριο του 2020 το ζευγάρι έκανε την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, με τη Stefani να επιδεικνύει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της στα social media.

Φωτο: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ