Follow us

Αλέξης Παππάς | Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε στην Alessia για να χωρίσουν

"Εύχομαι να βρεις την αληθινή αγάπη και να γίνεις η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ".

MissBloom TEAM
Αλέξης Παππάς, Alessia

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει πια ο Αλέξης Παππάς και η σύντροφός του από την Ιταλία, Alessia. Όπως επιβεβαίωσε και εκείνη στο "Πρωινό" και το "Ευτυχείτε", οι δυο τους έχουν χωρίσει, ενώ ο ηθοποιός της έστειλε και ένα μακροσκελές μήνυμα με τα συναισθήματα και τις σκέψεις του.

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε λοιπόν στην πρωινή εκπομπή του Open, το μήνυμα έγραφε:

"Tις τελευταίες εβδομάδες συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή σου αφού κάποιος άλλος βρίσκεται στην καθημερινότητά σου. Δυστυχώς πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις το τώρα.

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κατάλαβα αμέσως ότι δίνεις χώρο σε έναν άλλο άνθρωπο. Μου ζήτησες να σε καταλάβω και να σεβαστώ ότι θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο Ντουμπάι περνώντας χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωσα από τα λόγια σου ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε απομακρύνει από εμένα. Κι όμως μέχρι πριν από λίγο καιρό με αγαπάς αληθινά και δεν είχες νιώσει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα να έχεις μια σχέση από μακριά όμως το ίδιο δύσκολο είναι και για μένα. Έχω μεγαλώσει με άλλες αξίες και δε μπορώ να δεχτώ ότι θα μοιράζομαι με κάποιον άλλον την κοπέλα μου δίνοντάς της την άδεια επειδή θα βρίσκεται μακριά. Ίσως κάνω λάθος αλλά αυτές είναι οι αρχές μου. Γι΄αυτό νομίζω ότι δε μπορούμε να έχουμε μέλλον μαζί.

Και οι δυο αξίζουμε να έχουμε έναν άνθρωπο για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Δε θέλω να φερθώ εγωιστικά και να σε πιέζω περισσότερο. Σου αρέσει κάτι άλλο από αυτό που ονειρευόμουν για την κοπέλα με την οποία θα ήθελα να είμαι. Εύχομαι να βρεις την αληθινή αγάπη και να γίνεις η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ