Follow us

Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ: "Είμαι μια πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο"

Η εγγονή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μιλάει για την οικογένειά της, τον τίτλο χωρίς αντίκρισμα και τα σχέδιά της για το μέλλον.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Splash News/Ideal Image

Για τον τίτλο της πριγκίπισσα χωρίς αντίκρισμα, για τον νονό της πρίγκιπα Κάρολο και την αγάπη της για τη μόδα μίλησε σε συνέντευξή της στην Telegraph η Μαρία Ολυμπία κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ και εγγονή του τέως Κωνσταντίνου.

H Μαρία Ολυμπία έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ το 2017 σε ηλικία 21 ετών συμμετέχοντας σε μια διαφημιστική καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana που γυρίστηκε σε υπαίθρια αγορά του Παλέρμο, στη Σικελία.

"Η κόρη μου η κροτίδα" την αποκαλεί ο πατέρας της Παύλος Γλίξμπουργκ, η αλλιώς "η λατρεία μου".

Tο μοντέλο και fashion influencer, που εν τω μεταξύ, έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους οίκους Dior και Marc Jacobs, έχει χιλιάδες ακολούθους στο Instagram εμπνέoντας τις fashionistas με το φινετσάτο στιλ της

Με αφορμή λοιπόν την φωτογράφιση για τον οίκο Louis Vuitton, η Μαρία Ολυμπία μίλησε στην Telegraph για τη ζωή της αλλά και τα σχέδιά της.

Η ίδια ανέφερε ότι ο παππούς της Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ βιώνει μια παρατεταμένη θλίψη από το 1974, όταν καταργήθηκε και επισήμως η μοναρχία στην Ελλάδα και μαζί με την οικογένειά του οδηγήθηκε στην εξορία, ωστόσο η δική της ζωή είναι ανέμελη, γεμάτη πάρτι, πισίνες, σκυλιά, φωτογραφίσεις μόδας αλλά και σπουδές: η Ολυμπία έχει πτυχίο μάρκετινγκ μόδας από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο

Όπως σημειώνει η Telegraph "είναι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο". Αλλά αυτό δεν την ενοχλεί καθόλου. Αντιθέτως, φαίνεται να το απολαμβάνει. "Είμαι κάτι ανάμεσα. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας", δηλαδή μπορεί να περνάει απαρατήρητη και χωρίς σωματοφύλακα. Και συνεχίζει: "Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να φοράω μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής".

"Η μαμά μου με μεγάλωσε σαν γαλαζοαίματη" τονίζει η Μαρία Ολυμπία, η οποία έχει στην οικογένειά της πολλές εστεμμένες της Ευρώπης, όπως η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, αδελφή της γιαγιάς της, είναι θεία της, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, αδελφή του παππού της. Μία από τις προγιαγιάδες της ήταν η Ίνγκριντ της Σουηδίας και η άλλη η Φρειδερίκη του Ανοβέρου, κάποτε βασίλισσα της Ελλάδας, μητέρα του Κωνσταντίνου, μια από τις λίγες καλεσμένες του πρίγκιπα Φιλίππου στον γάμο του με την Ελισάβετ, όπως σημειώνει η Telegraph.

Ο νονός πρίγκιπας Κάρολος

Ο νονός της είναι ο πρίγκιπας Κάρολος και δεν ξεχνάει ποτέ τα γενέθλιά της, όπως η ίδια λέει.

Η βάφτισή της έγινε στον ναό του Αγίου Γεωργίου στην Κωνσταντινούπολη από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο – και όπως τονίζει " ο Κάρολος είναι ο καλύτερος νονός" αφού θυμάται πάντα τα γενέθλιά της. "Είναι πολύ καλός άνθρωπος, έχει κάνει πάρα πολλά για το περιβάλλον και έχει τόσες υπέροχες ιστορίες" λέει η Μαρία Ολυμπία.

Αυτή την περίοδο, η Μαρία Ολυμπία μένει στο Λονδίνο μαζί με τον αγαπημένο της, ενώ η οικογένειά της έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Loading...

Τι ετοιμάζει στον χώρο της μόδας

Ο άλλος παππούς της Μαρίας Ολυμπίας είναι ο πατέρας της Μαρί Σαντάλ, Ρόμπερτ Γουόρν Μίλερ, ή αλλιώς ο "βασιλιάς" των Duty Free στην Ασία."Είναι ένας άνθρωπος πολύ δυνατός" όπως λέει η Μαρία Ολυμπία. "Πάντα μου έλεγε: ‘Πρέπει να συνεχίσεις’, ‘ποτέ μη βαριέσαι’, ‘κάνε περισσότερα’".

Loading...

Η ίδια ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της, μια "επιχειρηματική ιδέα στο χώρο της μόδας" τονίζοντας: "Θέλω πραγματικά να δουλέψω. Και προσπαθώ τώρα. Έχω μάθει πολλά από την μητέρα μου και τον παππού μου". Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, " ίσως η Μαρία Ολυμπία καταφέρει μια μέρα να "κυβερνήσει" όχι ένα βασίλειο, αλλά μια εταιρεία μόδας".

Πηγή: Thetoc.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ