Follow us

Εκτεταμένη ένταση μεταξύ Ασημακόπουλου - Κατσούλη στο Survivor, η Παναγιώτα Βλαντή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο της & όλα τα νέα

Νέος έρωτας για την Ελευθερία Ελευθερίου; ο Νίκος Μουτσινάς δεν "μάσησε" τα λόγια του για το σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας & όσα είπαν Σάκης και Μαριαλένα για τους "amigos".

MissBloom TEAM
Yupiii

Survivor | Καμία έκπληξη στον πρώτο υποψήφιο! Εκτεταμένη ένταση μεταξύ Ασημακόπουλου - Σάκη

Εκτεταμένη ένταση μεταξύ Ασημακόπουλου - Κατσούλη στο Survivor, η Παναγιώτα Βλαντή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο της & όλα τα νέα

Ο Σάκης Κατσούλης κατακρεούργησε τους amigos στο Survivor, μιας και οι επιδόσεις τους έχουν πέσει αισθητά μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα.

Στο συμβούλιο του Survivor που ακολούθησε ο Σάκης Κατσούλης έδωσε την Ελένη Χαμπέρη ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, χωρίς να λείψουν οι εντάσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νέος έρωτας για την Ελευθερία Ελευθερίου;

Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελεθερία Ελευθερίου διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της μετά τη συμμετοχή της απο Survivor. Οι φήμες ότι η γλυκιά τραγουδίστρια πολιορκείται διαρκώς από άνδρες όλο και φούντωναν τον τελευταίο καιρό.

H γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου "Πάμε γι’ άλλα" στο θέατρο Άλσος. Ωστόσο δεν θα μπορόυσε να παρευρεθεί ασυνόδευτη. Για την ακίβεια η τραγουδίστρια εθεάθη μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Ρουκουνάκη με την παρουσία τους να είναι αισθητή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Παναγιώτα Βλαντή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο της

Παναγιώτα Βλαντή

Το Σάββατο, 12 Ιουνίου, η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον επιχειρηματία, Γιάννη Βλάχο στην Ύδρα.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα νέα και έτσι δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του νησιού, γράφοντας στη λεζάντα "Just Married".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν "μάσησε" τα λόγια του: "Για Μεσαίωνα ό,τι πρέπει"

Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από το "Καλό Μεσημεράκι”, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας, το οποίο έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα πραγματοποιηθεί εν τέλει.

Μετά την προβολή του σποτ, ο παρουσιαστής είπε: "Εξαιρετικό το βρήκα, πολύ ωραίο, με την ενοχή του… Με τις απόψεις τις πολύ εμετικές, Big Brother τύπου, πολύ ωραίο! Για Μεσαίωνα ειδικά αυτό θα έσκιζε, πολύ καλό. Δόξα τω Θεώ βγήκαν όλοι και απέσυραν τη συμμετοχή τους".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Σάκης και Μαριαλένα: "Οι "amigos" δεν είναι φίλοι, είναι λυκοφιλία"

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, οι "Amigos" έχασαν ένα μέλος του, την Καρολίνα, η οποία διατηρούσε στενή φιλία με όλα τα μέλη. Η oμάδα δεν μπορεί να συνειδοτοποιήσει το πλήγμα της φυγής της, με τον Ηλία Μπόγδανο συγκεκριμένα να δηλώνει πως είναι δύσκολή η ημέρα χωρίς την Καρολίνα, παράλληλα όμως ανέφερε πως η ίδια τις τελευταίες μέρες ήταν σαν να το ήξερε ότι θα γίνει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ