Follow us

Ευγενία Δημητροπούλου | Παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον νευροχειρούργο Στέλιο Βλατάκη κάτω από άκρα μυστικότητα.

MissBloom TEAM
Ευγενία Δημητροπούλου NDP

Με τον αγαπημένο της, Στέλιο Βλατάκη, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου η Ευγενία Δημητροπούλου. Ο πολιτικός γάμος της όμορφης ηθοποιού με τον επί 1,5 χρόνο εκλεκτό της καρδιάς της πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την Παρασκευή 11 Ιουνίου στην Κηφισιά.

Ευγενία Δημητροπούλου | Σπάνια πλάνα από το σπίτι της με αφορμή τον γάμο της με το γιατρό Στέλιο Βλατάκη

Τα ευχάριστα νέα μάθαμε το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, με τη δημοσιογράφο να εξηγεί ότι το ζευγάρι, που θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συγκατοίκησε πολύ γρήγορα λόγω των συνθηκών της καραντίνας, γεγονός που τους έφερε αμέσως και πιο κοντά.

Να σου θυμίσουμε ότι η Ευγενία Δημητροπούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 "Ήλιος", είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά την πρόταση γάμου που της έκανε ο νευροχειρούργος σύντροφός της στο "Πρωινό" και τη Φαίη Σκορδά τον περασμένο Ιανουάριο.

"Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε. Είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε" είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ