Follow us

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Θα κάνουν τη βάφτιση της κόρης τους στη Μ. Βρετανία;

Γιατί δημοσιεύματα εκτιμούν ότι το ζευγάρι είναι πιθανό να πάρει αυτή την απόφαση .

Meghan & Harry Splash News/Ideal Image

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν φτιάξει μια νέα ζωή στην Αμερική όμως σίγουρα δεν ξεχνούν την βασιλική οικογένεια. Εξάλλου, παραμένουν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, της κόρης τους Lili που πήρε το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ, πολλοί αναρωτήθηκαν αν το ζευγάρι θα επιλέξει να κάνει μια celebrity βάφτιση στην Αμερική ή αν θα επιστρέψει στην Αγγλία για μια royal βάφτιση μαζί με την οικογένεια του Harry.

Το ζευγάρι που μετά τη γέννηση της κόρης του έχει πάρει γονική άδεια, δεν έχιε κάνει καμιά σχετική δήλωση, ήδη όμως ο βρετανικός Τύπος έχει αρχίσει να σχολιάζει τις δύο επιλογές του ζευγαριού.

O γνωστός δημοσιογράφος της Express, Ian Lloyd, σημείωσε ότι αν το ζευγάρι επιλέξει να κάνει τη βάπτιση στην Αγγλία, θα μπορέσει να βελτιώσει τις σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια και μάλιστα τους κάλεσε να επιστρέψουν παραθέτοντας τα θετικά αυτής της απόφασης.

"Μπορεί να θέλουν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ με τους Clooneys και την Oprah στην Αμερική. Αλλά αν αποφασίσουν να έρθουν εδώ και να βαφτίσουν το παιδί τότε θα έχουμε μια φωτογραφία εάν δεν έχουμε δει το μωρό ακόμα. Θα ήταν ωραίο για τη βασίλισσα να τη γνωρίσει και φυσικά το μωρό θα μπορέσει να φορέσει το βασιλικό φόρεμα της βάπτισης”.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος "θα ήταν μια διπλωματική κίνηση κι ένας ωραίος τρόπος να χτίσουν γέφυρες με όλη την οικογένεια για να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό της Lilibet”.

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ