Follow us

Ιωάννα Παππά | "Υπήρξε και ένα σχόλιο ρατσιστικό: "Μετά τα σαράντα πώς τολμάς να κάνεις παιδί;""

Η Ιωάννα Παππά μίλησε για τη γνωριμία με το σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο και την εμπειρία της μητρότητας που όπως πολλές άλλες γυναίκες, έζησε μετά τα σαράντα.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παππά-Κώστας Πάντος Npd

ΗΙωάννα Παππά, καλεσμένη από τον Θέμη Γεωργαντά και με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεοπτική σειρά "Έξαψη" του Mega, του μίλησε για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πάντο, την απόφασή τους να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης αντί για γάμο αλλά και την εμπειρία της μητρότητας που έζησε μετά τα σαράντα.

"Γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο σε αυτή τη φοβερή παραλία" είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας: "Γίναμε παρέα. Ήμασταν φίλοι από το 2004. Κάπου χαθήκαμε, κάπου ξαναβρισκόμασταν σαν φίλοι. Τα έφερε έτσι η ζωή και… ξαναβρεθήκαμε. Επειδή ήμασταν φίλοι, υπήρξε ένα διάστημα προσαρμογής σε μια νέα κατάσταση.

"Είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο μου. Ισχύουν σχεδόν όλα όσα ισχύουν σε ένα γάμο. Ο στόχος μας όταν το αποφασίσαμε ήταν να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό ήταν το σημαντικό. Δεν υπήρχε δηλαδή η επιθυμία του γάμου, από κανέναν απ’ τους δυο μας. Δεν έχω αποκλείσει το γάμο. Περισσότερο για τη γιορτή και για να έχω αναμνήσεις".

"Είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο μου. Ισχύουν σχεδόν όλα όσα ισχύουν σε ένα γάμο. Ο στόχος μας όταν το αποφασίσαμε ήταν να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό ήταν το σημαντικό. Δεν υπήρχε δηλαδή η επιθυμία του γάμου"

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ