Follow us

Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος | Η κόρη τους, Διώνη, έγινε πέντε ετών (pics)

Και η μητέρα της μοιράστηκε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες της.

Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος Instagram

Τα πέντε της χρόνια συμπλήρωσε η κόρη της Σίσσυς Φειδά και του Γιώργου Ανδρίτσου, Διώνη. Η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στον κόσμο στις 15 Ιουνίου του 2016 ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού με τον καλύτερο τρόπο.

Η interior designer λοιπόν θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τα social media, αναρτώντας σειρά φωτογραφιών της στο προφίλ της στο Instagram. Στη λεζάντα της έγραψε το ακόλουθο συγκινητικό μακροσκελές κείμενο:

Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος | Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού

"Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…
Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωη… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγαπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμενη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς".

Δες τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε με την κόρη της η Σίσσυ Φειδά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ