Follow us

Βρετανική βασιλική οικογένεια | Νέο διαζύγιο μέσα στο Παλάτι

Ένα ακόμα ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.

royals Abaca Press/Visual Hellas

O μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Peter Phillips, και η σύζυγός του Autumn είχαν ανακοινώσει ότι χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2020 και αυτή την εβδομάδα υπέγραψαν το διαζύγιό τους.

"Η σημερινή είναι μια λυπημένη μέρα για τον Peter και την Autumn αλλά εξακολουθούν να έχουν ως προτεραιότητα την ανατροφή και την ευημερία των όμορφων κορών τους Savannah και Isla” ανέφερε η ανακοίνωση του εκπροσώπου τους.

"Τόσο ο Peter και η Autumn είναι χαρούμενοι που έλυσαν τα πράγματα με φιλικό τρόπο με τα παιδιά να είναι πάντα στις σκέψεις τους και στις αποφάσεις τους. Και οι δύο έχουν ζητήσει ιδιωτικότητα και κατανόηση για τα παιδιά τους όσο η οικογένεια προσαρμόζεται σε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους”.

Ο Peter Phillips, γιος της πριγκίπισσας Anne, είναι το πρώτο μέλος της γενιάς του από τη βασιλική οικογένεια που παίρνει διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί στην πατρίδα της Autumn στο Μόντρεάλ, στη διοργάνωση της Formula 1. Είχαν παντρευτεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor το 2008. Η Autumn μετά το διαζύγιο δεν σκοπεύει να επιστρέψει στον Καναδά αλλά θέλει να μεγαλώσει τις δύο κόρες της στην Αγγλία.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ