Follow us

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά είναι "μαζί και δεν το λένε", ο τραυματισμός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη & όλα τα νέα

Ο Σάκης Κατσούλης "δίκασε": Οι κατηγορίες για τακτικές κόστισαν στον δεύτερο υποψήφιο, ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη & η Χριστίνα Μπόμπα δεν βλέπει την ώρα να γίνει μανούλα.

yupiii

Survivor | Τραυματίστηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Ο Σάκης Κατσούλης έσπευσε να την παρηγορήσει

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά είναι "μαζί και δεν το λένε",  ο τραυματισμός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη & όλα τα νέα

Η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας του Survivor αποτελεί πλέον μονόδρομος για όλους τους παίκτες,με τους ίδιους να μην υπολογίζουν τίποτα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την ώρα που πάλευε με τον Γιώργο Ασημαόπουλου για την κατάκτηση του πόντου, τραυμάτισε το ήδη καταπονεμένο πόδι της.

Οι δυό τους τερμάτισαν την πίστα έδωσαν τα χέρια, μιας και ο Ασημακόπουλος κατάφερε να επικρατήσει και εκείνη την στιγμή η παίκτρια κατέρρευσε. Η ίδια πλάνταξε στο κλάμα με τους συμπαίκτες της να τρέχουν κοντά της, με πρώτο και καλύτερο τον Σάκη Κατσούλη να σπέυδει να της προσφέρει βοήθεια και πάγο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: "Κι εγώ σου λέω ότι είμαστε και εμείς μαζί και δεν το λέμε"

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Καλεσμένοι στο "Πρωινό” βρέθηκαν η Κυριακή Κατσογρασάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής από τη "Φάρμα” και φυσικά μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν για τη σχέση τους και τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι πιστεύει ότι οι δυο τους είναι μαζί και ας μη το λένε. "Εγώ πιστεύω ότι είστε μαζί και δεν το λέτε" είπε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: "Καλά εντάξει, εγώ πιστεύω αλλού νυχτωμένη είσαι εσύ. Και εγώ σου λέω πως είμαστε και εμείς μαζί και δεν το λέμε".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη

Survivor

Η κόντρα μεταξυ της Ελένης Χαμπέρη, του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη δεν λέει με τίποτα να ηρεμήσει στο Survivor. Η πρώτη υποστηρίζει σθεναρά πως όλα όσα της καταλογίζουν οφείλονται στο γεγονός ότι ψάχνουν λόγους για να την στείλουν στον "τάκο".

Όπως φάνηκε στο σημερινό επεισόδιο, η Μαριαλένα και η Ελένη έκατσαν να συζητήσουν για το σκηνικο. Κατα την διάρκεια της κουβέντας τους, την ενημέρωσε πως την άκουσε να λέει στους υπόλοιπους, ότι: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με στοχοποιεί αυτός και η κοπέλα που έχει δίπλα του".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν βλέπει την ώρα να γίνει μανούλα

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ήθελαν όσο τίποτα στον κόσμο να γίνουν γονείς, και αυτό πρόκειται να γίνει πραγματικότητα σε πολύ λίγο καιρό, καθώς η ίδια μόλις μπήκε στον ένατο μήνα της κύησής της.

Η κατάστασή της μπορεί να είναι προχωρημένη και η κοιλίτσα της να έχει μεγαλώσει αρκετά καθώς όπως έχει μοιραστεί έχει πάρει 20 κιλά την περίοδο αυτή. Τίποτα βέβαια δεν την κρατά πίσω. Η ίδια καλώσορισε τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της χορεύοντας στο σαλόνι της!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης "δίκασε": Οι κατηγορίες για τακτικές κόστισαν στον δεύτερο υποψήφιο

Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία του Survivor για αυτή την εβδομάδα, χαρίζοντας στον εαυτό του και κατ’ επέκταση στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πλεονέκτημα να μην μπορεί να βρεθεί στον "τάκο". Ο παικτης που βρίσκεται στο πικ της πορείας του στο νησί, έδωσε για υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το σερί ηττών των Amigos φαίνεται να μην σπάει, με την ομάδα των τριών να παραδέχεται πως έχει ρουτινιάσει, ενω σχολίασαν πως η ενέργεια στον πάγκο δεν είναι η ίδια τώρα που παίζουν σε ατομικό επίπεδο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είχε άλλα περιθώρια καθώς σύμφωνα με τον Σάκη Κατσούλη πλήρωσε τις λάσπες που εκτόξευψε προ λίγου καιρού για το προσωπό του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ