Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Μας συστήνει τον γοητευτικό αδερφό της

Που τη βοήθησε όταν ήρθε αντιμέτωπη με τη νευρική ανορεξία.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου. Ειδικότερα, η ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και youTuber που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το βράδυ της Τρίτης (15/6) ανέβασε δυο φωτογραφίες όπου την βλέπουμε να ποζάρει με τον γοητευτικό μεγαλύτερο αδερφό της, Χάρη.

Μάλιστα, στη λεζάντα της έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο-αφιέρωση για εκείνον και όσα της έχει προσφέρει με αποκορύφωμα το γεγονός πως τη βοήθησε όταν ήρθε αντιμέτωπη με το "τέρας" της νευρικής ανορεξίας.

"MY EPIC BIG BRO. Αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγάλος μου αδερφός...
Εντάξει το ξέρω ότι φαίνεται μικρότερος από εμένα αλλά δεν είναι!

Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλιά που κάναμε σαν παιδιά έμπαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένοιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νοιώθω ότι ανήκω κάπου, αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα,αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτός είναι και είναι ο Χάρης @char1laos, ο δικός μου επικός αδελφός!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι σχετικές φωτογραφίες

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ