Follow us

Η κόρη του Ewan McGregor εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του πατέρα της με χτυπήματα στο πρόσωπο

Η Clara McGregor δεν θα έχανε με τίποτα τη σημαντική στιγμή ό,τι και να συνέβαινε.

MissBloom TEAM
Ewan McGregor Splash News/Ideal Image

Τίποτα δεν θα μπορούσε να στερήσει τη χαρά από τη σημαντική στιγμή του Ewan McGregor και της κόρης του την ημέρα της πρεμιέρας της ταινίας τους, στην οποία ο Σκωτσέζος ηθοποιός συμμετείχε και η Clara McGregor ήταν παραγωγός. Ούτε η επίθεση σκύλου που δέχθηκε η νεαρή ηθοποιός και δημιουργός ταινιών λίγα λεπτά πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί.

Η 25χρονη Clara McGregor, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "The Birthday Cake" στο Λας Βέγκας την περασμένη Παρασκευή πολύ λαμπερή, φορώντας ένα Fendi κοστούμι, χωρίς να νοιαστεί για τα τραύματα που είχε στο πρόσωπό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αυτοσαρκάστηκε εξηγώντας με μία ανάρτησή στο Instagram, τι ακριβώς συνέβη τη βραδιά της πρεμιέρας. "Όταν μία δαγκωματιά σκύλου σε στέλνει στην εντατική 30 λεπτά πριν το κόκκινο χαλί" έγραψε στο caption της, μοιράζοντας με τους followers της φωτογραφίες από το νοσοκομείο αλλά και από το κόκκινο χαλί, μια στιγμή που δεν θα έχανε για τίποτα στον κόσμο, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το ατυχές συμβάν.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι της που σχολίασαν θετικά την στάση της McGregor, υπογραμμίζοντας το πόσο δυναμική είναι, ευχόμενοι φυσικά τη γρήγορη ανάρρωσή της.

Η Clara McGregor που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του κινηματογράφου, είναι κόρη του διάσημου ηθοποιού Ewan McGregor και της Eve Mavrakis, από την οποία ο πρωταγωνιστής του Halston ζήτησε διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ