Follow us

Η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε στιγμιότυπα από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Η ηθοποιός το προετοιμάζει πυρετωδώς και, μάντεψε, είναι super cute.

Νάντια Μπουλέ

Άλλη μια celebrity της εγχώριας σόουμπιζ που έχει μπει στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ, που διανύει αισίως τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Μετρώντας αντίστροφα πλέον, αυτή και ο σύζυγός της, Γιώργος Ισάακ, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Βραδινή έξοδος για την Νάντια Μπουλέ στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ηθοποιός είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media και δεν σταματά να κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν λίγες ώρες μάλιστα, μοιράστηκε μαζί τους μερικά στιγμιότυπα από το παιδικό δωμάτιο της κορούλας της, το οποίο ετοιμάζει η ίδια πυρετωδώς εδώ και λίγο καιρό.

Έτσι, η γοητευτική μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό boomerang βίντεο στα stories της όπου σηκώνει τον αγκώνα της και δηλώνει ότι "σηκώνει μανίκια και πάει για τα τελειώματα στο παιδικό δωμάτιο".

Στα επόμενα stories μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες λεπτομέρειες από το δωμάτιο, όπως τα πολύχρωμα, μοντέρνα λαμπάκια στην κορυφή της κούνιας αλλά και την ίδια την κούνια που είναι λευκή και σε μίνιμαλ γραμμή. Εντύπωση προκαλεί επίσης και η επένδυση του τοίχου, με τις πολύχρωμες γραμμές στην ταπετσαρία να θυμίζουν κάποιο είδος... ζαχαρωτού.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε στιγμιότυπα από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της
ναντια μπουλε
ναντια μπουλε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ