Follow us

Καταπέλτης ο Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΪ, ο Σάκης Κατσούλης σαρώνει στις ασυλίες & όλα τα νέα

Η Καρολίνα Καλύβα "καρφώνει" τον Σάκη Κατσούλη, η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη & η αγνώριστη Μάρω Λύτρα 17 χρόνια μετά το Fame Story.

yupiii

Survivor | Σαρώνει στις ασυλίες ο Σάκης Κατσούλης! Έσωσε τη Μαριαλένα και έδωσε έναν εκ των "amigos"

Καταπέλτης ο Γιώργος Τσαλίκης για τον ΣΚΑΪ, ο Σάκης Κατσούλης σαρώνει στις ασυλίες & όλα τα νέα

Η ιστορία επανάλαμβάνεται με τις νίκες του Σάκη Κατσούλη ο οποίος μπήκε για τρίτη φορά στο συμβούλιο του Survivor φορώντας το κολιέ ατομικής ασυλίας.

Μάλιστα, στην τελική φάση της ατομικής ασυλίας βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μαριαλένα, ενώ εκείνη δεν έκρυβε τη χαρά της που είτε κέρδιζε η ίδια είτε ο Σάκης δεν θα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Καταπέλτης ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το "άδειασμα" του ΣΚΑΪ - Έδωσε στη δημοσιότητα το video από την υπογραφή του συμβολαίου

Τσαλίκης

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, μία φωτογραφία με το λογότυπο του Big Brother και ένα βίντεο από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του, ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε στην απόφαση του ΣΚΑΪ να διακόψει την επικείμενη συνεργασία τους, πριν καν αρχίσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελεονώρα Μελέτη: "Δέχομαι πίεση από την κοινωνία της εικόνας. Ένιωσα ότι μειονεκτώ, ένιωσα άσχημα"

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε στην παρέα της τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην εκπομπή "Μεσάνυχτα", και όταν τα πράγματα οδηγήθηκαν στην επικαιρότητα, η ίδια είχε πολλά να πει.

Ειδικότερα, οι επίμαχες δηλώσεις Λατινοπούλου την έκαναν να θέλει να αντιδράσει έντονα. Αυτό γιατί το γυναικείο φύλο για εκείνη δέχεται τεράστιες κοινωνικές πιέσεις όσον αφορά το τι είναι κομψό και όμορφο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Καρολίνα Καλύβα "καρφώνει" τον Σάκη Κατσούλη: "Είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης - Έκανε ψυχολογικό πόλεμο"

Η Καρολίνα Καλύβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor την Κυριακή και σήμερα μέσα από το "Love It” προβλήθηκαν οι πρώτες της δηλώσεις, στις οποίες φυσικά και μιλάει για τους συμπαίκτες της.

Αρχικά είπε: "Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Οι Amigos και το ζεύγος υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σχέση μίσους, αλλά αγάπης. Με τη Μαριαλένα υπήρχε επαφή, ουσιαστικά τα σκηνικά με τον Τριαντάφυλλο μας ψύχραναν".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχθηκε πρόταση να τραγουδήσει … στην Επίδαυρο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Με αφορμή ένα βίντεο του Πάνου Κιάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια αποκάλυψη στο "Pop Up” σχετικά με μια πρόταση που δέχθηκε.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αρχικά σχολίασε ότι οι συνεργάτες της την κοροϊδεύουν, μιας και γνώριζαν την πρόταση που έχει δεχθεί. Αρχικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: "Εγώ δεν σε κοροϊδεύω, μπας και με αφήσεις να το γράψω", με την Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει "Όχι δεν σε κοροϊδεύουμε, μήπως πάρεις τα πάνω σου και το κάνεις τελικά και έρθουμε να γελάσουμε".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δες τη Μάρω Λύτρα 17 χρόνια μετά το Fame Story - Η αντίδρασή της on camera όταν ρωτήθηκε για τον Καραφώτη

Στη Ζήνα Κουτσελίνη και τις "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε η Μάρω Λύτρα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που γνώρισε το πανελλήνιο μέσα από το Fame Story στο μακρινό 2004 και μετέπειτα από τον φλογερό έρωτά της με τον Κώστα Καραφώτη, εμφανίστηκε στη μεσημεριανή εκπομπή του STAR και μίλησε για τη ζωή της, αφού απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ