Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Μας δείχνει πώς είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά τη γέννα (vid)

Και ταυτίζεται κάθε νέα μαμά.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία στις 9 Ιουνίου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, τρία χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, Μάξιμου.

Η ευτυχισμένη μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ δεν σταματά να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για το νέο μέλος της οικογένειας. Σε τελευταίο της post μάλιστα θέλησε να μας δείξει και πώς είναι το σώμα της επτά περίπου ημέρες μετά τη γέννα, βγάζοντας ένα βίντεο από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της μπροστά στον καθρέφτη.

"Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η "μεγάλη έξοδος" 😅 της πριγκίπισσας μου! Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεω ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη!

Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία..εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο🙏🏼
Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά..." έγραψε στη λεζάντα της.

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ