Follow us

Ποια είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που σέβονται περισσότερο οι νέοι Βρετανοί

Μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ, φυσικά.

MissBloom TEAM
Meghan & Harry Splash News/Ideal Image

Μπορεί για τον Βρετανό δημοσιογράφο, Piers Morgan και για πολλούς ακόμα που υποστηρίζουν με σθένος τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να θεωρούνται "ντροπή" για το παλάτι, ειδικά μετά τις δηλώσεις τους σε πρόσφατες συνεντεύξεις, οι νέοι της Αγγλίας όμως έχουν διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήγαγε ο φιλανθρωπικός οργανισμός stem4, ο οποίος προωθεί την ψυχική υγεία στους εφήβους, αποκάλυψε πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex χαίρουν σεβασμού από νέα άτομα και μάλιστα βρίσκονται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1032 άτομα ηλικίας από 13 έως 25 ετών που ψήφισαν τη βασίλισσα ως το πιο αξιοσέβαστο μέλος της βασιλικής οικογένειας, με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να ακολουθούν με το 21% των ψήφων. Στην αμέσως επόμενη θέση βρέθηκαν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge που πήραν το 11% των ψήφων, κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στο Παλάτι.

Αυτό που δήλωσαν οι περισσότεροι ψηφοφόροι για τη Meghan και τον Harry, ήταν πως είναι και οι δύο πολύ γενναίοι και αντέχουν, ενώ ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, εκείνοι συνεχίζουν.

"Για να κερδίσεις τον σεβασμό των νέων ανθρώπων σήμερα δεν χρειάζεται να βγάζεις μία περιουσία, ούτε να είσαι όμορφος", σχολίασε η ιδρύτρια και CEO του οργανισμού, δρ Nihara Krause. "Είναι πολύ πιο σημαντικό να δείχνεις θάρρος, αντοχή και συμπόνια στους άλλους και στο περιβάλλον. Αυτά είναι σίγουρα τα χαρακτηριστικά που η βασίλισσα, όπως κι άλλα μέλη της λίστας κατέχουν", δήλωσε η δρ Krause,

Ίσως λοιπόν η συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey αλλά και οι επόμενες που παραχώρησε ο πρίγκιπας Harry σε διάφορες εκπομπές να διέλυσαν τις γέφυρες επικοινωνίας με το παλάτι, έδειξαν όμως την ανθρώπινη πλευρά τους, κάτι που συγκίνησε το κοινό, χωρίς να φοβηθούν τίποτα και κανέναν στην αποκάλυψη της δικής τους αλήθειας.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ