Follow us

Πάπιγκο | Το Σάββατο ο κοσμικός γάμος του Αντώνη Λαιμού με τη Μαρίκα Αράπογλου

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Πάπιγκο της Ηπείρου για το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, τον γάμο του του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με τη Μαρίκα Αράπογλου.

Μαρίκα Αράπογλου-Αντώνης Λαιμός Instagram Μαρίκα Αράπογλου

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Πάπιγκο της Ηπείρου για το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, τον γάμο του του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με τη Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του πρώην διοικητή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Λόγω της πανδημίας, το ζευγάρι έχει ήδη τελέσει πολιτικό γάμο σε στενό κύικλο και η θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο γραφικό και πανέμορφο Πάπιγκο, με υψηλούς προσκεκλημένους, ενώ οι παραδοσιακές εκδηλώσεις ξεκινούν από σήμερα, Πέμπτη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα epiruspost, στο πανέμορφο χωριό του Ζαγορίου, ο Αντώνης Λαιμός, αγόρασε πριν από ενάμισι χρόνο περίπου μία έκταση αρκετών στρεμμάτων με απώτερο στόχο να κατασκευάσει πολυτελή κατοικία. Ο ίδιος και η Μαρίκα Αράπογλου, με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική της περιοχής και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μόνιμους δεσμούς με το χωριό.

Το μοναδικό τοπίο του Παπίγκου και η ζεστασιά των κατοίκων αποτέλεσαν τον βασικό λόγο που τους οδήγησε στην απόφαση να τελέσουν τον γάμο τους εκεί.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ