Follow us

Σοφία Βόσσου | Σπάνια πλάνα από το σπίτι της τραγουδίστριας

"Μπήκαμε" στο ζεστό σπίτι της.

MissBloom TEAM
Σοφία Βόσσου NDP

Στο σπίτι της έχει επιστρέψει η Σοφία Βόσσου μετά από την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι πλέον καλύτερα, ενώ ο δημοσιογράφος Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που τη συνάντησε για λογαριασμό του ΣΚ Family, είπε σχετικά:

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Σοφίας Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της

''Η αγαπημένη μας Σοφία είναι πολύ καλά! Τηλεοπτικά είναι μια μεγάλη αποκλειστικότητα να έχεις την πρώτη της συνέντευξη μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. Στέκομαι όμως στο πιο προσωπικό επίπεδο, γιατί πέραν από 'αποκλειστικότητες', το σημαντικότερο για μένα είναι η χαρά, η συγκίνηση και η επισφράγιση μιας 35χρονης φιλίας, το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει σε μένα, μετά από αυτήν την συγκλονιστική στιγμή της ζωής της. Την ευχαριστώ από καρδιάς''.

Η Σοφία Βόσσου λοιπόν αποδεικνύεται πως είναι μια εξαιρετική οικοδέσποινα, ιδιαίτερα φιλόξενη και "ζεστή" αν κρίνουμε από την εμπειρία που είχε από την επίσκεψή της στο σπίτι της η Νάνσυ Παραδεισανού για λογαριασμό του "Σπίτι Σπιτάκι", στον Alpha.

Μάλιστα, δεδομένου ότι την είχε επισκεφθεί την περίοδο των Χριστουγέννων, πήραμε μια γεύση και από τον πολύ grande στολισμό που αγαπά να κάνει, προκειμένου να υπάρχει παντού στο σπίτι "άρωμα Χριστουγέννων".

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πλάνα που έχει μοιραστεί η Σοφία Βόσσου στον λογαριασμό της στο Facebook, αλλά και το απόσπασμα της εκπομπής στην οποία "άνοιξε" το σπίτι της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ