Follow us

Adele | Το νέο της άλμπουμ επηρεάστηκε από το διαζύγιό της

Μετά από έξι χρόνια, η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ.

Adele Splash News/Ideal Image

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια, η Adele ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μετά από ένα διαζύγιο αλλά και χρόνο που αφιέρωσε στον εαυτό της, πέρασε μήνες στο στούντιο ετοιμάζοντας τα νέα της τραγούδια και είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους θα τα μοιραστεί με τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Harpersbazaar.com τα νέα της τραγούδια θα μιλούν για το διαζύγιό της με τον πρώην συζυγό της Simon Konecki. Η Adele είχε χωρίσει το 2019 ενώ το διαζύγιό της οριστικοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτη.

"Θα ακούσουμε για το διαζύγιό της και τι πέρασε" αναφέρει το δημοσίευμα ενώ όσοι άκουσαν τα νέα της τραγούδια δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Όπως δήλωσε ο στενός φίλος της Adele και βρετανός παρουσιαστής Alan Carr "άκουσα κάποια τραγούδια και είναι τόσο απίστευτα. Η φωνή είναι σαν ένας παλιός φίλος. Γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στα charts που ακούγονται σαν την Adele και το σκέφτεσαι αλλά όταν ακούς πάλι την φωνή της τότε λες ‘υπάρχει μόνο μία, υπάρχει μόνο μία Adele’”.

Η τελευταία μεγάλη εμφάνιση της Adele ήταν στην αμερικάνικη εκπομπή ‘Saturday Night Live’ τον περασμένο Οκτώβρη όταν είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ. Το τελευταίο της άλμπουμ ‘25’ είχε κυκλοφορήσει το 2015 και έγινε αμέσως επιτυχία, με το τραγούδι ‘Hello’ να ξεχωρίζει.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ