Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά ευθέως στην Κατερίνα Καραβάτου

Στη φημολογία που θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να αντικαθιστά την Κατερίνα Καραβάτου στο STAR, θέλησε να απαντήσει η παρουσιάστρια του OPEN

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου NDP

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι η Κατερίνα Καινούργιου θα είναι η αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR, μιας και η παρουσιάστρια της "Φωλιάς των Κουκου” συζητά να βρεθεί στο MEGA.

Μετά από το ξέσπασμα της Κατερίνας Καραβάτου στον "αέρα” της εκπομπής της για όσα γράφονται σχετικά με τις μετακινήσεις που συμβαίνουν στα κανάλια, θέλησε να τοποθετηθεί και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το "Ευτυχείτε”.

"Θέλω να πω κάτι, γιατί τώρα το διάβασα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει και προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ