Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Ποζάρει με hot μαύρο μπικίνι πιο αδύνατη από ποτέ

Η παρουσιάστρια έχασε 11 κιλά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια πολύ καλή περίοδο διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην εξωτειρκή της εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά την πρώτη, είναι full in love με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ πρόσφατο τον γνώρισε και στους γονείς της, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού-αστραπή στη Ρόδο.

Όσον αφορά τη δεύτερη, αναμένεται να επιστρέψει τηλεοπτικά και να παρουσιάσει το "Αγρότης μόνος ψάχνει" στον SKAI. Προς το παρόν λοιπόν, η παρουσιάστρια απολαμβάνει μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, ενώ παραμένει και ιδιαίτερα ενεργή στα social media από όπου και μοιράζεται όλα τα νέα της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει τις ραγάδες της σε μια φωτογραφία χωρίς φίλτρα

Στο τελευταίο της post λοιπόν την βλέπουμε να ποζάρει με καυτό μαύρο μπικίνι από πρόσφατο μπάνιο της στη Βουλιαγμένη και το σώμα της είναι πολύ fit.

Να σου θυμίσουμε ότι, όπως έχει αποκαλύψει, έχει χάσει 11 κιλά, πλέον ζυγίζει 61 kg, ενώ ακολουθεί ένα πολύ υγιεινό και ισορροπημένο πλάνο διατροφής χωρίς στερήσεις. Στο περιοδικό "Εγώ", είχε πει σχετικά:

Δεν στερήθηκα τίποτα, θα φάω και το γλυκό μου, θα φάω και τον υδατάνθρακα. Απλά τα συνδυάζω σωστά και έχω εντάξει τη γυμναστική κάθε μέρα στο πρόγραμμά μου. Ο σύντροφός μου φυσικά υπήρξε μεγάλο κίνητρο για μένα. Είναι σημαντικό να σε υποστηρίζει κάποιος. Ωστόσο, η δύναμη είναι μέσα μας.

Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία.