Follow us

Anya Taylor -Joy | Βρίσκεται στην Αθήνα για το σόου του Dior

Η πρωταγωνίστρια του Queen's Gambit ήταν ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους του γαλλικού οίκου που απόλαυσαν το χτεσινό δείπνο στα Αναφιώτικα.

MissBloom TEAM
Anya Taylor - Joy Abaca/www.visualhellas.gr

Ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα στο απαιτητικό της πρόγραμμα αποφάσισε να κάνει η χολιγουντιανή ηθοποιός Anya Taylor-Joy, η οποία φωτογραφήθηκε χθες να βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα να είναι μία εκ των καλεσμένων του οίκου Dior στο δείπνο που δόθηκε στην περιοχή της Πλάκας, μία ημέρα πριν από την επίδειξη μόδας για τη συλλογή Cruise 2022.

Ως μούσα του οίκου, την έχουμε δει αρκετές φορές να επιλέγει στοις δημόσιες εμφανίσεις της εντυπωσιακές δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri τον τελευταίο χρόνο. Κατά συνέπεια, το όνομά της δεν μπορούσε να λείπει από τη χρυσή guestlist που θα παραβρεθεί στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο, τη σημαντική αυτή στιγμή του Dior, ο οποίος επιστρέφει μετά από 70 χρόνια στην Αθήνα, ύστερα από τη θρυλική φωτογράφιση του σχεδιαστή Christian Dior στην Ακρόπολη.

Η ηθοποιός στο χτεσινοβραδινό δείπνο επέλεξε να φορέσει ένα μπλε πουά σορτσάκι, το οποίο συνδύασε με μία ασορτί μπλούζα και ένα τσαντάκι του οίκου Dior και όπως διακρίνουμε από τις φωτογραφίες διασκέδασε με το παραπάνω κατά την έξοδό της.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Abaca Press/www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ